Unul dintre fostii consilieri ai presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, prevesteste ruperea USL de la Cluj. Este vorba despre Daniel Mihis, care a fost pentru o scurta perioada de timp director adjunct la societatea de paza din subordinea CJ Cluj, Paza si Protectie SRL, dar si presedintele CA la fabrica de incaltaminte controlata de CJ, Clujana. Mihis a postat pe pagina sa de Facebook o imagine intitulata ADIO USL, „A fost o viata sau un vis?” El arata „cea mai potrivita poza din momentul lansarii USL Cluj (Mai 2012) si spun asta pt. ca, dupa cum se vede si in spatele personajelor (printre care recunosc ma aflam si eu, un credul patologic), urma lansarea de carte a Luciei Stanescu – „A fost o viata sau un vis?”

Postarea a starnit deja comentarii in mediul virtual, consilierul judetean Mihai Szeplekan visandu-se deja vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj.

Consilierul judetean Marius Minzat(PNL) comenteaza in stil eminescian: „A fost cind nici nu se zarea , azi o vedem si nu e !”

Imaginea de la formarea USL ii posteaza in centru pe presedintele liberal al CJ Cluj Horea Uioreanu si pe senatorul liberal Marius Nicoara, secondati de Remus Lapusan, liderul PSD Cluj si Ioan Petran, care in momentul de fata conduce interimar PNL Cluj-Napoca. In prima linie se mai afla si vicepresedintele CJ Cluj, Ioan Oleleu(PSD). Senatorul PSD Alexandru Cordos se afla in a doua linie, alaturi de consilierul judetean Marius Minzat, consilierul judetean liberal Eugen Cecan, care conduce DRDP Cluj, Danut Canta, consilierul judetean PSD care conduce Administratia Bazinala de Apa Somes Tisa, Valentin Cuibus, consilierul judetean PSD care conduce Inspectoratul Scolar Judetean Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here