De săptămâni bune, clujenii trăiesc, „cot la cot”, alături de mirosul care vine de nicăieri, potrivit imbecililor care ne conduc. A face haz de necaz de orice situație reprezintă cheia pentru a suporta toate aceste „blesteme” care cad peste orașul de cinci stele.

De curând, pe rețelele sociale a apărut o fotografie cu soluția împotriva mirosurilor care încă de la primele ore ale dimineții se simt în mai multe locuri din Cluj.

„Pentru cine nu înțelege punem un ventilator rabatabil uriaș pe cea mai înaltă clădire din Cluj. Beneficii evidente: îndepărtăm mirosurile neplăcute, eventual le dam la Dezmir și Apahida, răcorim orașul in zile toride când stam pe betoane in parcuri, cheltuim banii europeni si nu in ultimul rand, punem Clujul pe harta!!!”, se arată în descrierea fotografiei.

Un internaut a comentat că ideea este una bună: „E 100% realizabil :)) Mai au inca cateva apartamente de vanzare, ca e de cativa ani bannerul cu „ultimele apartamente disponibile” (probabil de cand au inceput vanzarea). Cumperi apartamentele alea si scoti pe balcon suportii de la ventilator pe care il bagi in priza frumos in casa. Primaria ar trebui sa faca investitia asta”

„LOTR vibes: welcome to Gondor”

Reamintim că luni, 18 septembrie, mirosul extrem de neplăcut a revenit luni, la Cluj-Napoca. Președintele Consiliului Județean a somat instituțiile abilitate să își facă treaba în problema mirosurilor resimțite de către cetățeni.

„Vă solicit în mod expres să mergeți în teren, cât mai urgent, pentru a constata atât efectuarea operațiunilor, cât și sursa mirosului, dar mai ales ilegalitatea depozitării pe teren a acestui material și, de asemenea, lipsa avizelor necesare pentru a fi depozitat și, pe cale de consecință oprirea de îndată a distribuirii de găinaț, precum și aplicarea sancțiunilor exemplare”, a declarat Tișe.

Citește și: Alin Tișe, atac la frima Transavia: Să nu mai arunce noaptea cu găinaț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.