Parlamentarul clujean, Sabin Sărmaș, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care amintește tuturor că toate orașele mari din țară care se dezvoltă au ca motor esențial universitățile, doar că atunci când vine vorba de Cluj, acesta este „cel mai mare.”

„Avem șase mari universități de stat, care sunt principala garanție a succesului și fără de care nu s-ar putea imagina nici orașul de azi, dar cu atât mai puțin orașul la care visăm pentru mâine. Clujul atrage astăzi cei mai buni oameni din zonă, dar și de peste Carpați, iar acest lucru are un impact covârșitor asupra unei aglomerări urbane de doar 300.000 de locuitori! Business-ul va fi întotdeauna generatorul de prosperitate într-un oraș, dar el este imposibil de imaginat în lipsa unui mediu universitar extrem de competitiv, care să adune în jurul său cele mai importante resurse de inovație”, a scris Sabin Sărmaș.

De asemenea, deputatul clujean a precizat că orașul Cluj este un model de succes bazat pe educație și pe multă inteligență care produce plusvaloare, fiind în continuare fundamentul pe care avem nevoie să construim strategic.

„Nu putem visa la lucruri mari, fără a înțelege nevoia de inteligență și perseverență în atingerea acestor vise!”, a conchis Sabin Sărmaș.

Totodată, parlamentarul clujean a postat un videoclip din campusul studențesc Observator, locul unde „îți trăiești cei mai frumoși ani.”

„Mergem în locul în care, ca student, îți trăiești cei mai frumoși ani în Cluj: campusul studențesc Observator. Este cuibul din care ies IT-iștii, dar și medicii sau inginerii. Vă iau alături de mine în Beverly Hills, la etajul 1, unde am locuit, unde am legat prietenii și în care fiecare zi era o emoție continuă. Datorez foarte mult școlii în general, dar cel mai mult poate universității și atmosferei din Observator, unde mă întorc întotdeauna cu mult drag”, a mai spus Sabin Sărmaș.

Citește și: Clujean cercetat pentru pornografie infantila, după ce a plătit mai multe minore să se filmeze în ipostaze indecente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.