Încasările la bugetul local la bugetul Municipiului Cluj Napoca au scăzut cu 7,5 milioane de lei de la instaurarea stării de urgență.

„Vă dau o veste nu prea bună, din perspectiva datelor economice. Așa cum era de așteptat, este evident că starea de urgență duce la o cădere economică, în municipiul Cluj-Napoca, ce se resimte atât în activitățile firmelor, cât și în privința încasărilor la bugetul local. Pe luna martie, cota de impozit pe venit global este de 43 milioane lei, mai puțin cu circa 7,5 milioane lei față de media lunară prognozată la realizarea bugetului. Ne așteptam să avem 50 milioane de lei pe luna martie, dar a fost o cădere”, a declarat Emil Boc. Edilul a mai precizat că nici în luna aprilie nu vom sta mai bine, mai ales că întreaga lună, cel mai probabil va fi în stare de urgență. „Va trebui să restructurăm bugetul, pe 2020, pentru a rămâne în parametri funcționali, în tot ce înseamnă funcționarea orașului, în privința educației, sănătății. Nu va fi o situație ușoară”, a mai spus Boc.

1 COMENTARIU

  1. Ce ar fi sa taie din salarii, nr. de angajati si sa lase educatia in pace\?!!! Statul ne interzice sa lucram si apoi se asteapta sa platim impozite…banca ne amana ratele..statul pune taxe de penalizare, daca s-au tot rugat de banci sa „ne ajute” ia sa dea si ei un exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.