Azi după-amiază, un scandal a luat amploare în fața Prefecturii Cluj. Marius Colceriu, expert superior la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj a fost protagonistului acestuia.

Potrivit unor surse, Marius Colceriu a agresat un cuplu în fața Prefecturii, motivul fiind unul stupid. Tânărul trecea prin zonă de mână cu iubita lui, iar Colceriu a încercat să-și facă loc printre aceștia. Când clujeanul i-a atras atenția lui Colceriu, acesta din urmă a sărit la bătaie, victima prezentând urme vizibile de sângerare în zona capului.

În urma conflictului, la fața locului a ajuns poliția, iar potrivit aceleiași surse, Colceriu nu și-a asumat vina pentru provocarea scandalului. Cei doi au ajuns în cele din urmă la secția de poliție pentru declarații, victima susținând că urmează să solicite un certificat medico-legal.

 

2 COMENTARII

  1. Mai mult ca sigur acel tanar a folosit cuvinte jignitoare si injurii, altfel nu se explica faptul ca domnul din fotografie sa fi procedat asa. Este cunoscut ca o persoana calma si corecta.

  2. „Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj” – alți tocători ai banului public. I-aș pune pe toți să își găsească slujbe adevărate.

    Vă dați seama cât de bine ar putea fi la noi, dacă sistemul nu ar fi parazitat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.