Scandal imobiliar la ansamblul Luxembourg din Floreşti. Procese pentru recuperarea banilor. Clienţii sunt “duşi cu zăhărelul” . Dezvoltatorul proiectului ridică din umeri

Peste o sută de familii nu au unde locui din cauza unui dezvoltator imobiliar clujean. Firma Gorsim reprezentată de soţii Simion şi Raluca Gorgan a creat un nou scandal imobiliar in Floreşti. Ansamblul rezidenţial pe care firma Gorsim urma să îl realizeze stagnează de mai bine de o jumătate de an. Complexul este format din două loturi a câte trei vile şi trebuia finalizat în toamna trecută. Cu toate acestea, familia Gorgan nu îşi asumă niciun fel de răspundere, nici macar morală pentru familiile care au rămas cu credite ipotecare pentru un apartament care nu este în „stare de funcţionare”. Contactaţi telefonic de către redactorii Gazeta de Cluj, reprezentanţii firmei Gorsim nu au dorit să ne ofere o poziţie oficială cu privire la acest proiect. „Nu discut nimic, problema este între noi şi clienţii noştri, nu e problema niciunui ziar” a declarat Raluca Gorgan.

Şi-a însuşit banii clienţilor
Proiectul rezidenţial Luxembourg este situat în localitatea Floreşti, pe strada Teilor fn. Lucrările pe acest şantier au debutat la începutul anului 2008. La fel ca şi multe alte proiecte rezidenţiale realitzate în perimetrul Clujului, Simion Gorgan a preferat să lucreze în regie proprie, ceea ce îi aduce un beneficiu de cel puţin 19 %, valoarea TVA care trebuie plătit în cazul unei firme de construcţii. Gorgan a vândut astfel apartamentele ca persoană fizică şi a semnat antecontracte de vânzare-cumpărare cu peste o sută de familii. Mulţi dintre cei care au cumpărat apartamente în ansamblul Luxembourg au ales să plătească integral apartamentul, chiar dacă la momentul respectiv nu au văzut mai mult decât un proiect. Reducerile tentante care le-au fost oferite i-au determinat să plătească sume importante pentru o … promisiune.

Primul lot de vile trebuia predat proprietarilor în toamna anului 2008. În funcţie de perioada de încheiere a antecontractelor de vânzare-cumpărare, unora li s-au comunicat că apartamentele vor fi ocupabile în 31 august 2008, iar altora li s-au comunicat alte termene. Termenele de predare nu au fost respectate şi din octombrie 2008 lucrările pe şantier au început să stagneze. Din informaţiile noastre, la începutul anului 2009, Gorgan a realizat că nu mai are resursele materiale necesare să finalizeze construcţiile şi a început să caute un cumpărător care să poată termina ansamblul. În luna februarie, Ovidiu Suciaghi s-a arătat interesat să preia proiectul şi au început negocierile pentru semnarea unui act de novaţie. Acesta trebuie semnat de toate persoanele care au cumpărat apartamente în ansamblul Luxembourg.A fi sau a … nu cumpăra

Prin intermediul actului de novaţie, Simion Gorgan se eliberează de orice obligaţii avute şi Ovidiu Suciaghi, în calitate de promitent cumpărător beneficiază de un act juridic în care sunt stipulate obligaţii noi şi cu un alt conţinut care se substituie obligaţiilor asumate de Simion Gorgan.
Actul de novaţie care le-a fost prezentat cumpărătorilor prevede că termenele de finalizare a operaţiunilor de execuţie se prelungeasc cu şase luni de la semnarea actului pentru primele trei blocuri şi cu opt luni pentru blocul patru. Aceste termene pot fi prelungite cu maximum 90 de zile, în condiţiile apariţiei unor situaţii neprevăzute. Pentru blocurile cinci şi şase nu sunt prevăzute termene noi deoarece pe acestea s-a pus sechestru.

Beneficiile pe care Ovidiu  Suciaghi le are dacă preia şantierul din Floreşi nu sunt deloc neglijabile. Simion Gorgan se obligă să îi cedeze lui Suciaghi drepturile de proprietate asupra terenului pe care este situat şantierul, proiectul de execuţie a lucrărilor şi a drepturilor rezultate din autorizaţia de construire, dreptul de proprietare a unui utilaj Manitou, o linei de confecţionat geamuri termopan, drepturile de proprietate asupra utilităţilor aferente ansamblului, terenuri imobiliare împreună cu un proiect de construcţie a încă patru blocuri, 32 de apartamente în ansamblul Luxembourg şi un apartament situat în cartierul Andrei Mureşanu.Sechestru pe două vile

Cele 32 de apartamentele nevândute pe care Gorgan i le-a oferit lui Suciaghi sunt situate în corpurile 5 şi 6 a ansamblului. Acestea nu sunt vandabile deoarece unii proprietari au decis să îl acţioneze în judecată pe Simion Gorgan. Popa Silviu Leon şi Lăpuşan Ramona Adriana au câştigat procesul împotriva lui Gorgan Simion şi s-a pus sechestru pe cele două corpuri.

Un alt proces pe care Gorgan l-a pierdut a fost cu firma Florea Grup SRL. Judecătoria Cluj-Napoca a admis în data de 5 mai a.c. somaţia de plată pentru facturile neachitate de către Gorgan. Datoriile pe care acesta le avea la Florea Grup pentru materiale de construcţii au fost acoperite, din informaţiile noastre, prin cedarea unei limuzine marca Mercedes în valoare de aproximativ 130.000 de euro.Negocieri în defavoarea viitorului constructor

Situaţia şantierului este incertă. Pentru ca Ovidiu Suciaghi să poată prelua şantierul, toţi proprietarii apartamentelor trebuie să semneze actul de novaţie. Din disperare de cauză, Simion Gorgan a început să particularizeze acest document pentru fiecare cumpărător în parte. Negocierile purtate le-au adus unor clienţi locuri de parcare în garajele aflate la parterul blocurilor, boxe pentru depozitare sau chiar schimbarea apartamentului. Toate aceste beneficii pe care viitorii proprietari le-au obţinut îi scad profitul promitentului cumpărător al proiectului. Tergiversarea situaţiei şi incapacitatea lui Gorgan de a ajunge la un numitor comun cu persoanele care au achiziţionat apartamente l-au determinat pe Ovidiu Suciaghi să nu ia nicio decizie privind preluarea proiectului. Contactat de reporterii Gazeta de Cluj, Suciaghi a declarat că este interesat de preluarea proiectului. “Într-adevăr, în momentul de faţă negociez cu firma Gorsim în calitate de potenţial cumpărător al proiectului Luxembourg, dar nu am ajuns încă la nicio concluzie. Nu doresc să discut despre acest proiect, nici măcar nu sunt sigur că firma Gorsim negociază numai cu mine. În momentul în care voi lua o decizie am să vă contactez şi am să vă ofer mai multe detalii despre ce s-a întâmplat cu adevărat pe şantierul din Floreşti” a declarat Ovidiu Suciaghi.

Un singur muncitor a lucrat în ultimele luni

La ora actuală, construcţia stagnează şi niciun muncitor nu mai poate fi găsit pe şantier. Paznicul de la ansamblul Luxembourg ne-a declarat faptul că în ultima perioadă a mai fost un singur muncitor pe şantier care mai lucra, dar cel puţin de o lună a renunţat şi acesta să mai lucreze. Cu toate acestea, familia Gorgan continuă să vândă apartamente. Unul dintre cumpărători ne-a precizat că apartamente s-au vândut şi în anul 2009, cu toate că de la începutul anului se poartă negocieri cu Suciaghi. Banii încasaţi din vânzarea apartamentelor nu sunt folosiţi nici pentru a continua lucrările şi nici pentru plata facturilor la utilităţi. Percepţia generală a celor 100 de familii este că Simion Gorgan încearcă să se debaraseze de clienţi şi îi redirecţionează pe aceştia către Ovidiu Suciaghi cu toate că acesta nu a semnat încă niciun fel de contract. Mai mult, se vehiculează că Simion Gorgan intenţionează să părăsească ţara şi să fugă în Franţa, unde a investit bani din proiectul rezidenţial într-o companie de lifturi.

Silvia Boncuţiu

184 COMENTARII

 1. Părerea mea este ca ar trebui sa nu semneze nimeni nici un contract de novatie. domnul Gorgan putea sa faca un contract cu Suciaghi, contract de prestari servicii, dar domana Gorgan a spus ca daca se facea asa ceva ei nu mai scapau de penalizari. Sunt niste oameni fara scrupule, cărora nu le pasă ca majoritatea oamenilor stau in chirii si platesc rata la banca, sau unii si-au pus parintii să-şi ipotecheze casele pentru a-si putea lua o locuintă. Domna Gorgan apelează frecvent la intelegerea noastră, dar a lor unde este. Cand a trebuit sa dam banii nu ne-au amânat nici macar o zi, iar acum işi bat joc de noi. Trebuie dati in judecata si acuzati pentru inselăciune astfel incat Gorgan sa faca puscarie, sau macar sa nu mai poata iesi din tara. Eu nu doresc raul nimanui, dar eu cu familia stam in chirie in timp ce Gorgan face naveta România-Franţa pe banii nostri. Sa nu creada cineva ca nu mai are bani, ba dimpotrivă, el isi face casa acum. Pe banii cui credeţi? Pe ai nostri.

 2. Parerea mea este ca in momentul asta nu mai conteaza nimic decat sa preia ansamblul dl Suciaghi si sa ne predea apartamentele. Nici nu mai conteaza ce a facut sau nu Gorgan cu banii. Oricum nu-i mai vedem. Exista si situatia ca Gorgan sa se fi gestionat prost, nu o putem exclude. Dar important este sa se solutioneze odata si sa ni le predea. Chiar daca il bag la puscarie pe mine nu ma ajuta practic cu nimic daca stau si ma uit la bloc inca 10 ani asa cum e acuma.
  Si noi stam in chirie si platim si rate la banca pe 25 de ani… 😀

 3. Gorgan este definitiv compromis. Dar D-l Suciaghi ar putea duce mai departe constructia si sa o termine anul asta. Este disperare, dar sper ca in scurt timp se vor calma lucrurile si lucrul va reincepe. Spor la treaba D-lui Suciaghi. Un optimist.

 4. Iti inteleg dorinta de a scoate pe cineva vinovat, dar daca-l vei baga in puscarie pe Gorgan vei continua sa stai in chirie si sa platesti si rata la banca, iar posibilitatea de recuperare a banilor investiti este aproape nula. Sunt insa de acord cu tine: Gorgan ar trebui sa plateasca pentru promisiunile neonorate si promiscuitatea in care si gestionat afacerile pe spinarea noastra.

 5. gorgan raluca si gorgan simion sunt niste escroci imputiti ca atatia altii, culmea e ca-si inchipuie ca o sa ramana cu ceva din banii furati de la cumparatori pt terenuri in faget , etc pe care le-au trecut pe numele oarintilor…dragi proprietari daca jegurile astea isi imagineaza ca le-ati dat zeci de mii de euro pt ca va place sa fiti escrocati macar o data in viata..cel mai bine chemati Inspectia de STAT sa vedeti cati bani a bagat in blocuri ca tot zice jegul Gorgan : ca sunt bine facute hahahahahahaha

 6. varianta 1 : jegurile de gorgani..bun adjectiv li se potriveste hahahaha…scapa de responsabilitati si nu va da nimeni nici un apartament ce faceti? asteptati? ce? puteti sa asteptati si cu cei doi jegosi in puscarie hihihih
  var 2 si etc m-am plictisit
  ce dracu atatia prosti…

 7. varianta 1 : jegurile de gorgani..bun adjectiv li se potriveste hahahaha…scapa de responsabilitati si nu va da nimeni nici un apartament ce faceti? asteptati? ce? puteti sa asteptati si cu cei doi jegosi in puscarie hihihih
  var 2 si etc m-am plictisit
  ce dracu atatia prosti…

 8. DATI -I MA LA ZIAR SI LA TV..CA SUNT DESTEPTI..DUPA PUSCARIE SA MAI INCERCE SA „LUCREZE” IN CLUJ…MAI BINE L-ATI AJUTA SA NU LUCREZE AFARA

 9. lista deschisa pt etichete cei GORGAN SIMION SI GORGAN RALUCA DIN CLUJ FIRMA GORSIM= ESCROCI:
  JIGODII ORDINARE
  ESCROCI IMPUTITI
  GROBIENI SI NEHALITI
  SA-SI INMORMANTEZE TOATA FAMILIA IN TERENURILE DIN FAGET CUMPARATE CU BANII NOSTRI
  SA LE MOARA COPIII DE FOAME
  SI PARINTII DE APOPLEXIE
  SA NU GASEASCA NICIODATA DE LUCRU
  SA MOARA ARSI DE VII NUMARANDU-SI BANII

 10. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

 11. cand l-am ameninÅ£at pe Gorgan ca o sa-l dau in judecata mi-a spus ca nu-l interesează, ca ma va purta prin tribunal ani de ziele ÅŸi între timp nu ma pot muta la apartament. El cunoaste toate legile bietul de el ca a facut vezi Doamne facultatea de Drept la fara frecfenţă la Spiru Haret. N-ati vrea să stiti cum se face acolo scoala ÅŸi cu cati bani ÅŸi-a cumparat el lucrarea de diplomă, sau cu câţi bani ÅŸi-a platit licenÅ£a. AÅŸa ca vă rog… avem de-a face cu un adevarat intelecual. Eu nu-i vreau raul, nu-l blestem, dar as vrea sa simta si el macar doua zile ceea ce simtim noi acum: furie, deznădejde, ură, dezamăgire, etc

 12. acei proprietari care mai jos nu au facut decat sa arunce cu blesteme si injuraturi asupra celor doi (daca chiar sunt proprietari in ansamblul luxemburg) sunt doar niste idioti frustrati. nu vreau sa le iau apararea mai mult decat e cazul celor doi din familia Gorsim, pentru ca si eu sunt cam in aceeasi situatie nefericita ca si cei care se plang ca li s-au ruinat brusc vietile, dar sa te apuci sa vorbesti asa despre cineva e cel putin dovada de prostie crunta si deja imi pare rau ca o sa fiu vreodata vecin cu asa idioti imbecili. daca Simi vroia sa fuga in Franta o facea cand avea toti banii nostri, nu dupa ce i-a bagat pe toti in blocuri si a ramas si fara masini. si cum varza sa fuga in Franta daca isi face casa aici?
  nu mai fiti prosti oameni buni, folositi-va neuronul si ziceti mersi ca macar in al doispelea cea a cautat o solutie ca sa paseze santierul la unul care e capabil sa le termine.
  iar ala sau aia care a avut ideea geniala sa se duca la presa cu toate actele si cu numerele de telefon ale celor implicati e de doua ori mai idiot. e cea mai mare tampenie sa crezi ca daca ajungi cu asa ceva in presa rezolvi ceva. asta v-o spune unul care chiar lucreaza ca jurnalist de cativa ani de zile. acum sa nu va mirati daca chiar isi iau jucariile si pleaca in Franta si ne lasa pe toti balta cu santierul in brate. pentru ca o fi facut Gorgan Dreptul la Spiru Haret, dar cu siguranta stie mult mai bine ca noi cum sa se invarta in asa fel incat sa nu pateasca nimic. cred ca oricine ar face la fel in situatia asta, chiar si astia care o faceti pe moralistii acum.
  sanatate si sa speram ca macar peste un an ne mutam si noi la casele noastre!

 13. Domnule dragă, al nu stiu catelea proprietar, daca nu vrei sa fii vecin cu niste „idioti imbecili ” cum ne numesti, vindeti apartamentul si du-te acolo unde sunt cei de teapa ta… asta daca ai vreo una, sau ai fost pus de gorgan sa scrii aceste tampenii, sau esti unu la care i-a cumparat mamica apartamentul si nu ai depus minimul de efort pentru banii respectivi. Du-te intr-un cartier de lux si ne mai fa pe noi idioti si tampiti. Vrei sa stii ceva… un avocat bun il va baga pe gorgan la puscarie, si daca noi eram rau intentionati Simi era deja acolo… si Becali a fost… si are o avere…. Asta inseamna ca fiecare vrea sa-si vada casa gata nu-i vrewa raul lui gorgan, doar noua binele. Pe dumneata cu ce te-a imbrobodit ca sa ii iei apararea. Poate te ia de avocat. Nici eu nu sunt de acord sa-l blestemam pentru ca este un mare pacat, dar constiinta lui unde este. El merita toate apelativele nu saracii de noi care ne-am pus toata averea intre patru pereti. Sper sa te muti de acolo din zona ca nu avem nevoie de un avocat a lui Gorgan printre noi, asta daca nu cumva chiar el sau doamna a postat articolul.

 14. sunt de acord cu al nu stiu catelea proprietar! plangerile si chiar si articolul acesta sunt tardive. acum sa vedem ce se intampla cu Suciaghi.

 15. si daca se va intampla cu Suciachi ce s-a intamplat si cu Gorgan. Am crezut in Gorgan, de ce am crede in Suciaghi? eu nu mai cred in ei, ma rog doar sa termine apartamentele.

 16. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  II BLESTEM DIMINEATA LA PRANZ DIMINEATA SI SEARA
  SI PE TINE al nu stiu catelea proprietar TE BLESTEM SA-L AI VECIN PE GORGAN ESCROCUL SI CU ESCROACA DE NEVASTA-SA SI PARINTII LOR ESCROCI SI COPIII LOR CARE GHICI? CE-OR SA FIE? ESCROCI

 17. prefer sa fiu vecin cu toti escrocii decat cu asemenea personaje pline de bune intentii, dar pe care nu ii duce mintea si neuronul decat la injurii si blesteme.
  m-as muta si peste 5 minute daca as sti ca am vreo sansa sa imi vad banii inapoi. dar ghici ce, n-am! si nici voi. asa ca suntem condamnati sa traim impreuna stimati vecini. si in continuare imi mentin parerea ca mi-e groaza ca o sa am asemenea idioti prin preajma. stati linistiti, am pierdut peste 100 de milioane din cauza intarzierilor la construirea blocurilor si nici nu sunt avocatul familiei gorgan. pur si simplu urasc sa vad atata prostie exprimata liber. cu voi nu se poate discuta despre problema asta cu adevarat, pentru ca nu stiti decat sa injurati si sa blestemati, nu sa ganditi.
  partea buna e ca ce se scrie aici e perfect anonim, prin urmare cred ca o sa ne intelegem chiar bine odata ce o sa ne cunoastem…

 18. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  blestemul de la ora 4
  sa putrezeasca in puscarie GORGAN SIMION SI GORGAN RALUCA SI COPII COPIILOR ETC
  NU SUNTEM VECINI ….!!!
  SAU CELE 100 MILIOANE PIERDUTE ITI AFECTEAZA RATIUNEA??
  IN PLUS NICI NU O SA FIM…!!!

 19. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  blestemul de la ora 4
  sa putrezeasca in puscarie GORGAN SIMION SI GORGAN RALUCA SI COPII COPIILOR ETC
  NU SUNTEM VECINI ….!!!
  SAU CELE 100 MILIOANE PIERDUTE ITI AFECTEAZA RATIUNEA??
  IN PLUS NICI NU O SA FIM…!!!

 20. buna ziua sunt si eu un propritar in ansamblul luxemburg si nu inteleg de ce ne certam si ne scoatem ochii intre noi.ne placem sa vb mult sa blestemam pe o parte iar pe de alta parte sa l compatimim pe domnul gorgan. nu sunt de acord cu nicio varianta desi stresul si datoriile ne imping sa facem declaratii care nu ne caracterizeaza.suntem implicati toti intr o situatie delicata dar nu imposibila.un lucru e cert si anume ca aceasta situatie are si o rezolvare care trebuie sa vina din partea domnului gorgan deoarece a fost platit pt acest lucru.dansul nu are de ales trebuie sa duca la bun sfarsit lucrarile si trebuie sa fie constient de acest lucru.am avut rabdare toti cu dansul dar trebuie sa faca si el ceva. asadar stimati vecini cu duhul haideti sa ne abtinem macar sa facem niste afirmatii care ne depasesc sa gasim o solutie corecta.nu sunt de partea domnului gorgan dimpotriva sunt contra lui pt ca din informatiile pe care le detin dansul si a luat beneficiile inainte de a termina lucrarea, adica cu banii incasatide la noi a cumparat o gramada de pamanturi care daca nu ar fi fost criza ar fi fost valorificate in favoarea lui si s ar fi imbogatit pe spatele nostru. asa nu a facut decat sa si arate setea de inavutire si a fost pedepsit.dar sa nu credeti ca a ramas in fundul gol, si tocmai pt acest lucru nu inteleg de ce nu este bine intentionat asa cum se declara la inceput.

 21. Ii inteleg si pe cei moderati si pe cei mai putin moderati. Si eu cand realizez ca acest ansamblu nu trebuia sa aiba nimic de a face cu criza si se afla in situatia asta numai din cauza ca Gorgan a folosit in mod josnic banii nostri pentru a specula imobiliar, imi vine sa ma duc pe paduri si sa injur si sa iau tot calendaru ortodox la rand. Fiecare om reactioneaza diferit la disperare si asta se vede. Daca treaba se rezolva in curand, toate se vor sterge cu buretele si ne vom calma. Daca nu, mai vedem.

 22. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  libertate de exprimare: BLESTEMUL DE LA ORA 7 : SA PUTREZESTI GORGAN SIMION SA PUTREZESTI GORGAN RALUCA SI COPIII VOSTRI SA PUTREZEASCA
  PS: NU VA CER VOIE…SI NICI NU VA CER PAREREA …MA DOARE IN COT SI PE VOI TOT ASA DACA POT SA MUNCESC 25 DE ANI PT ESCROCI IMPUTITI IMI PERMIT HAHAHAHAH SA-I BAG UNDE CAND SI CUM VREAU!!
  LUA-V-AR DRACU PARINTII LUI GORGAN SIMION SI LUA-V-AR DRACU PARINTII LUI GOTGAN RALUCA DIN CLUJ FIRMA GORSIM CACATI AMBULANTI

 23. hai mah frate…..las-o mai moale cu blestemele astea ca nu mai suntem ca in evul mediu! inteleg ca esti suparat, ca si mine de altfel, dar acuma chiar exagerezi!!! hai sa mai speram ca se va rezolva favorabil toata povestea

 24. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  II BLESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM PE GORGAN SIMION SI PE GORGAN RALUCA SI PE COPIII LOR SI PE PARINTII LOR ..II BLESTEEEEEEEEEEEMMMMMMMM
  PS: NU SUNT CARACTERE MAI MARI ..DE CE??

 25. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  GORGAN SIMION PLEZNI-TU-AR MARUNTAIELE SA PUTREZESTI IN IAD ESCROC IMPUTIT CU NEVASTA-TA GORGAN RALUCA IMPUTITI NENOROCITI PUTETI DORMI? IMPUTITILOR SA VA AJUTE DUMNEZEUL ESCROCILOR SI SA VA BAGE TOTI BANII FURATI PE GAT SI PE TOATE ORIFICIILE BLESTEMATI SA FITI SI VOI SI COPIII VOSTRI SI PARINTII VOSTRI BLESTEEEEEMATI BLESTEMAAATI

 26. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  gorgani imputiti va blestem in fiecare zi dimineata la pranz si seara cand intru in casa cu chirie cand platesc ratele.
  numarati zilele pana intabulati blocurile si aflati de cate ori va blestem pe voi si pe copii vostri si pe parintii vostri
  SA FITI BLESTEMATI SA FITI BLESTEMATI SA FITI BLESTEMATI
  ESCROCI IMPUTITI SA FITI BLESTEMATI

 27. dragi posibili veci am decis sa scriu si sa va spun ca gorgan este un excroc de prima mana.la faza ca nu mai are bani e o mare minciuna in cazu in care el a vandut multe apartamente in prima jumatate a anului in curs inclusiv in luna aprilie.asa ca nu mai are bani de bagan in blocuri asta e alceva.in ceea ce ma priveste personal eu unu nu am semnat si nici nu am de gand sa semnez aceea novatie numai in cazul in care este de acord cu cerintele mele.iar in ceea ce spune asa zisu propritar care ii tine partea l-as ruga sa isi vada de treaba si sa cante la alta masa ca poate o sa il bage cineva in seama.PAREREA MEA ESTE CA DACA DOMNU SUCIAGHI RENUNTA AR TREBUI SA NE ADUNAM MAI MULTI SI SA IL DENUNTAM LA POLITIE,PARCHET,ETC

 28. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  ALELUIA V-ATI TREZIT ….IN SFARSIT..EU ZIC SA FACEM ASTA CAT MA REPEDE CA ESCROCII DE GORGAN RALUCA SI GORGAN SIMION ..UNU MINTE ALTU FACE NAVETA CLUJ- FRANTA..

 29. Stiti ceva revoltatilor? Dupa ploaie clop de paie! V-ati trezit acuma cand e mult prea tarziu! Cand am tot umblat la inceputul anului si la sfarsitul anului trecut sa ne adunam si sa incepem o procedura civila si penala contra lor nu ati venit nici unul. Ne-am intalnit de cateva ori cativa putini degeaba! Acuma nu faceti decat ca daca exista o sansa pt ca dl Suciaghi sa le preia si are totusi intentii bune sa ii stricati afacerea. Acuma dupa ce am semnat 98% se trezesc 2% sa zica de proces. Ce proces sa mai incepem cand am semnat o intelegere? Nici macar nu mai avem dreptul la proces pana suntem in teremenele semnate. Trebuia acum 4 luni sa va treziti! Tarziu fratzilor! Mai bine hai sa vedem cum il constrangem pe Suciaghi sa semneze si sa-si tzina promisiunile!

 30. taryiu pentru tine, draga proprietar, ca pentru noi cei 2% care nu am semnat nu este taryiu. Eu de la inceput am spus sa/l dam in judecata, dar v/ati hotarat sa semnati. Oricum ideea este ca noi nu suntem dusmani, ci tb sa fim uniti pentru a /l face pe gorgan sa termine, intr/un fel sau altul. Este un jeg uman asa ca ne putem astepta la orice de la el

 31. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  lua-v-ar dracu de mincinosi si escroci VA BLESTEEEEM CU COPIII VOSTRI CU TOT SI CU PARINTII VOSTRI IMPUTITI CARE V-AU FACUT SI NU V-AU DAT SA MANCATI JEGURI IMPUTITE VA BLESTEM SA PUTERZITI SI VOI SI COPIII VOSTRI.GORGAN RALUCA DACA O SA AI VREUN COPIL VREODATA SA FIE PE DINAFARA ASA CUM ESTI TU SI BARBATU-TAU PE DINAUNTRU PUTREZI

 32. in momentul acesta calculul este foarte simplu. singura sansa de a se termina blocurile este predarea proiectului. iar cei care nu vor sa semneze novatia trebuie sa se gandeasca la faptul ca din cauza lor alte peste 100 de familii au de suferit! lasati-i sa termine odata treaba, nu mai tineti lucrurile pe loc. chiar nu rezolvam nimic asa. altfel cei care arunca cu blesteme, va trebui sa se reorienteze spre acei proprietari care nu vor sa lase sa se continue cu lucrarile. trebuie sa intelegeti ca finalizarea este posibila, dar e nevoie si de cooperarea noastra.

 33. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  IMI MENTIN BLESTEMELE SI LE REINNOIESC ASUPRA LUI GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA , COPIILOR SI PARINTII LO SI TE BLESTEM DESTEPTULE SI PE TINE „L” CA SA FII LINISTIT DE REORIENTARE!
  CE MAMA DRACULUI PE JEGURILE ASTEA DE 2 LEI LE PUPI IN CUR DA DE’ DA DE’ SI MIE CARE PLATESC TRIPLU SUMA CREDITATA RESTUL VIETII MELE(DACA TRAIESC ATAT!!) MA PUI LA PUNCT/ PUNE-TE LA PUNCT PE TINE DESTEPTULE N-O SA AI CASA NICI PE DEAL NICI IN DEAL DACA II MAI MANGAI PE CRESTET PE GORGANII ESCROCI. SA SE PRABUSEASCA LIFTUL CU GORGAN SIMION..SINCER MI-AR FACE PLACERE SA FIE SUB LIFT!!
  CAT DESPRE SEMNAT DESTEPTULE DACA ESCROCII AIA IMPUTITI CARE DIN LUNA OCTOMBRIE 2008 ABIA AU MAI RIDICAT CEVA DIN BLOCURI TI-AR FI ZIS IN APRILIE CE SI CUM SI NU AR RECURS LA FORUM ETC LA ORA ASTA SUCIAGHI AR FI AVUT ECHIPA LA LUCRU
  DECI DU-TE LA DRACU SI TU SI GORGANII IMPUTITI

 34. DOMNUL „L” E LUCID SI ARE DREPTATE…NU CU BLESTEME SE REZOLVA SITUATIA…CACI BLESTEMELE SE POT INTOARCE ASUPRA CELUI CARE LE ZICE (AVIZ CELOR IN CAUZA) IDEEA E CA AVEM O SANSA CU SUCEAGHI SI TREBUIE SA MERGEM INAINTE, ORICUM SIMION NU LE MAI TERMINA SI ATUNCI DECAT SA STAM ANI BUNI PRIN TRIBUNALE, SA PLATIM RATE MARI LA BANCA SI CHIRIE…MAI BINE INCERCAM SA SE TERMINE BLOCURILE SI SA NE MUTAM ACOLO…INTERESUL NOSTRU E SA SE FINALIZEZE PROIECTUL NU SA RAMANEM CU BETOANE GOALE…
  DUMNEZEU VEDE CE ESTE MAI BINE PENTRU TOTI SI AM CONVINGEREA CA NE VA AJUTA….

 35. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  CUM SPUNEAM….LE DORESC TOT RAUL DIN LUME LUI GORGAN SIMION GORGAN RALUCA COPIILOR SI PARINTILOR LOR..
  DIMINEATA LA PRANZ SI SEARA

 36. problema este ca jegul este in franta si-a deschis firma de lifturi daca doriti sa da-ti de el
  sa-i rupeti capul trimite-mi un mesaj pe forum si va dau adresa si inca ceva alta solutie nu este decat taiat ca pe chinezi si bagat in valiza il cunosc foarte bine pe cacatul asta (personal) daca doriti sa va recapatati banii contactati-ma si se rezolva totul ok va pup si sa aveti grija de voi

 37. dragii mei, daca vreti detalii, unde se gaseste domnul Gorgan Simion si ce face …..poate chiar si un numar de telefon, va pot fi de folos!
  Succes in decursurile voastre contra unui excroc!

 38. Buna ziua !! sunt si eu un cititor de pe forum,si as dori sa imi exprim si eu parerea despre escrocul numit Gorgan Simion!!
  il cunosc personal si il declar cea mai proasta conostinta de a me la ora actuala!! intradevar Gorgan Simion e in Franta (Paris) a deschis o firma de lifturi si a adus muncitori de acasa baieti tineri din comuna cu el,care habar nu au pe ce lume traiesc si pe care ii prosteste cum poate,dupa fiecare cum pune botul !! de 3 luni de zile nici la ora actuala nu lea platit intergal tot salariu,CACATUL asta nu e prost deloc dimpotriva e un om inteligent incat a excrocerat peste 100 de familii
  Pana la infinit nu o sa ii mearga o sa se gaseasca cineva sa ii rupa carca intr-o buna zi si aceea zi nu e departe deloc

 39. ALTA RALUCA NU JEGOASA LU’ GORGAN JEGOSU a postat la 26-05-2009 20:51 are numai 3 sau 4 angajati cu cu acte in regula si restul….. la negru
  El se crede aici ca in Romania problema e ca Institués PRUD’HOMME ( oficiul pt protectia muncii la negru si impotriva abuzurilor in sistem privat) si Inspectorat du travail — ITM sunt deja pe urmele lui !!! pe curand

 40. domnilor sa stiti ca gorgan nu poate fi pus la pamant deoarece cunoaste baieti din lumea interlopa din paris are legaturi cu lumea interlopa pariziana va dat tapa la toti el este milionar an euro an paris se pisa pe betoanele voastre probabil asi cumpara elicopter si se pisa pe blocurile voastre va doresc multi ani fericiti prin tribunale sa va mai futeti bani ca orcum sunteti niste prosti hahahahahahaah va dat teapa fraerilor

 41. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Goeu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu rgan asa sa-i ajute eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu Dumnezeu eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu
  eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu
  eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu
  eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

 42. ahha toata lumea are dreptate ca e jegos…dar acum o duce bine e in franta mare patron si la fel ca si acu cativa ani fraiereste lumea de aici; si-a cumparat masina scmpa ; cheltuie bani la dreapta si stanga si uite asa…a venit in familie cu cumantu-sau, iar frate-sau e putin mai jos in sud estul frantei. ce ramane de facut este sa santajati oamaenii din familia lui ramasi in tara mama-tata; socru-soacra; sora. e cel mai simplu; ei primesc banii din franta; si tot pe numele lor sunt proprietatile.
  sigur posteaza si nemernicul pe acest forum. iar pt un rau si mai mare se poate suna la garda financiara franceza sa-i fie controlata firma din punct de vedere contabil; cu siguranta vor gasi nereguli

 43. pt redactia GAZETA DE CLUJ:
  JEGOASA DE RALUCA GORGAN NUMITA SI VIORICA BENEFICIAZA SI DE AJUTOR DE SOMAJ SI DE AJUTOARE ALIMENTARE DIN PARTEA PRIMARIEI CLUJ DUPA CE A TEPUIT CU BARBAT-SU 100 DE FAMILII DE SUME CUPRINSE INTRE 30000 EURO SI 60000 EURO.INTREBARE: DACA LA FISC NU FIGUREAZA CA ANGAJATA?! DECI NEPLATITOARE DE TAXE!!! DE UNDE NAIBA PROVINE SOMAJUL SI ALIMENTELE? ADICA TOT NOI TEPUITII O INTRETINEM PE MARGHIOALA? DOAR SE POATE CITI CARE E DOMICILIUL ACTUAL AL INDIVIDEI – IN ZALAU LA MASA SI TACSO, TEPARU’ DE BARBATSO ARE FIRMA A SE CITI CE SI UNDE TOT AICI!! HELLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOO TOT NOI SA-I MAI DAM BANI SA MANANCE SI SA SE CACE?!!!!!!!!
  SUGESTIE: INVESTIGATIE A MODULUI DE ACORDARE A AJUTOARELOR, RESPECTIV DE IMPARTIRE A BANILOR CONTRIBUABILILOR

 44. eu le doresc tot raul din lume si lor si copiilor lor si copiii copiilor si nepotilor si stranepotilor lui Gorgan asa sa-i ajute Dumnezeu

  cum e vremea la paris gorgane?
  o sa ne vedem curand
  mancati-ai cacatu’

 45. BLESTEMATI SA FITI GOTGAN RALUCA SI GORGAN SIMION SI PROGENITURA VOASTRA SI TOTI COPIII PE CARE O SA-I AVETI COPII COPIIILOR MEI O SA VA BLESTEME SI EI ESCORCI SI HOTI IMPUTITI

 46. BLESTEMAT SA FII GORGANE CU NEVASTA SI COPIII BLESTEMATI SA FITI ESCROCI SI HOTI ATI LASAT PE DRUMURI 100 DE FAMILII BLESTEMATI SUNTETI DE FIECARE MEMBRU AL FAMILIILOR PAGUBITE NLESTEMAT SA FII GORGANE MINCINOS ESCROC SI HOT TU SI NEVASTA SI COPII VOSTRI

 47. TOATE RELELE PAMANTULUI SI BOLILE SA TE LOVEASCA GORGAN SIMION SI GORGAN RALUCA SI TOT NEAMU’ VOSTRU
  SA FITI BLESTEMATI DE TOTI OAMENII CARE V-AU CUNOSCUT SI O SA VA CUNOASCA SA FITI BLESTEMATI

 48. gorgane sa ajungi sa-ti mananci negru de sub unghii tu cu nevasta si copiii si parintii vostri buni de nimic care n-au fost in stare sa va dea sa mancati nemancati imputiti escroci si hoti

 49. te blestem si eu gorgane cu nevasta si neamu;cum se zice ? in fiecare zi dimineata la pranz si seara te blestem pe tine si nevasta si neamu’ tau hoti imputiti escroci de palatca si zalau ati ajuns in cluj acum si in paris …titrati nevoie mare…blestemati sa fiti

 50. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI
  sa va stea in gat si -n cur tot ce inghititi voi si copii vostri si copiii copiilor vostri
  SA NU VEDETI SA NU VORBITI SA ZACETI IN PAMANTU’ CARE MI-A LUAT CASA
  CASSSSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  N-AAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM CAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAA
  UNDE E EEEEEEEEE CA MMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAA FAAAAAAAAAAAAAAC EUUUUUUUU DOOOOOOOOOOOOMNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEE
  N-AAAAAAAAA CAAAAAAAAAAAASAAAAAAAAAAAA
  MURIV-AR MAMELE SI COPII IN BRATE SA VA CADA CASELE PE CAPETE
  CIUMA SA VA ARDA
  GORGAN RALUCA GORGAN SIMION SUCIAGHI OVIDIU SUCIAGHI FLORIN
  CIUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAA SA VA AAAAAAAAARDDDAAAAAAAAAAA

 51. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI
  sa va stea in gat si -n cur tot ce inghititi voi si copii vostri si copiii copiilor vostri
  SA NU VEDETI SA NU VORBITI SA ZACETI IN PAMANTU’ CARE MI-A LUAT CASA
  CASSSSSSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  N-AAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM CAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAAA
  UNDE E EEEEEEEEE CA MMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAA FAAAAAAAAAAAAAAC EUUUUUUUU DOOOOOOOOOOOOMNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEE
  N-AAAAAAAAA CAAAAAAAAAAAASAAAAAAAAAAAA
  MURIV-AR MAMELE SI COPII IN BRATE SA VA CADA CASELE PE CAPETE
  CIUMA SA VA ARDA
  GORGAN RALUCA GORGAN SIMION SUCIAGHI OVIDIU SUCIAGHI FLORIN
  CIUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAA SA VA AAAAAAAAARDDDAAAAAAAAAAA

 52. oameni buni, aveti grija, Gorgan Simion isi aranjeaza treburile prin Franta, face ceva bani pe aici si(prostind pe altii) dupa aceea pleaca in SUA. Daca vre-ti sa-l mai prinde-ti faceti-o cit este in Franta. O zi buna tuturor daca se mai poate…..

  Incerca-ti adresa http://www.score3.fr
  Firma Gorstyle, acolo gasiti adresa firmei.

 53. OAMENII LASATI FARA CASA DE ESCROCUL DE PALATCA = GORGAN SIMION JIGODIA DE ZALAU CRESCUTA DE PREOTUL CIUTRE = GORRGAN RALUCA ESCROCII= SUCIAGHI FLORIN SI OVIDIU

  SA-I AJUNGA TOATE BLESTEMELE NOASTRE PE TOTI COPIII LUI GORGAN RALUCA GORGAN SIMION SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN ORIUNDE AR FI INCLUSIV IN PIZDA MASII

 54. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT

 55. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT

 56. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 57. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 58. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 59. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 60. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 61. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 62. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 63. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 64. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 65. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 66. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 67. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 68. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 69. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 70. blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu tactu preotu ciutre care nu ti-a dat sa mananci si nu te-a invatat o meserie astupati-ar gura pamantu’ luat cu banii copiilor mei blestemata sa fii cu copii tai

 71. blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu tactu preotu ciutre care nu ti-a dat sa mananci si nu te-a invatat o meserie astupati-ar gura pamantu’ luat cu banii copiilor mei blestemata sa fii cu copii tai

 72. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 73. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 74. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 75. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 76. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 77. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 78. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 79. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 80. blestemat sa fii gorgan simion cu mata si cu tactu care te-au facut blestemata sa fii gorgan raluca viorica cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciagi florin cu mata si cu tactu care te-au facut blestemat sa fii suciaghi ovidiu ioan cu mata si cu tactu care te-au facut blestemati sa fiti cu familiile vosatre si casele voastre si masinile voastre si in mormant sa fiti blestemati

 81. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 82. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 83. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 84. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 85. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 86. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 87. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 88. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 89. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!
  CWBXMQ

 90. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 91. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 92. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 93. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 94. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 95. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 96. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 97. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 98. va blestem sa va moara viata sa nu simtit gustu' painii sa va cacati sange sa aveti gurile pline de pamant voi si copiii vostri

  BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 99. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 100. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 101. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 102. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 103. sa va dea dumnezueu vostru matele pe gura voua si copiilor vostri de toate sarbatorile pe care o sa le mai prindeti voi si copiii vostri

  BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 104. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 105. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 106. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 107. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 108. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 109. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 110. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 111. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 112. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 113. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 114. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 115. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 116. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 117. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 118. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 119. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 120. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 121. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 122. GORSTYLEAdresse : 128 Rue la Boetie
  75008 Paris,8ème Arrondissement
  Membri | Colegiul Medicilor Dentisti din Romania
  GORGAN RALUCA-VIORICA.
  DOSSIERS RECUS PAR LE CNG ET EN COURS D’INSTRUCTION PROFESSION .GORGAN RALUCA. Vioricawww.cng.sante.fr

  ADMINISTRADOR CONSULTADO: SUCIAGHI OVIDIU IOAN
  .: EMPRESAS EN LAS QUE TIENE CARGO: 1

  Actividad de las empresas en las que aparece SUCIAGHI OVIDIU IOAN con cargos publicados:

  .: OBJETO SOCIAL: LA REALIZACION DE OBRAS DE ALBANILERIA EN GENERAL
  .: CNAE: 4121 – CONSTRUCCIÓN DE EDIFICIOS RESIDENCIALES

  doar n-ati munit degeaba sa va dam si noi o mana de ajutor

 123. blestemati sa fiti! a postat la 12-02-2011 06:51
  BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 124. BLESTEMATI SA FITI GORGAN SIMION, GORGAN RALUCA , SUCIAGHI OVIDIU SI SUCIAGHI FLORIN CU NEAMU VOSTRU IN FIECARE ZI BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU TATII VOSTRI VOSTRI CU COPII VOSTRI CU COPII COPIILOR VOSTRI CU CACATU’ VOSTRU BLESTEMATI SA FITI SI IN MORMANT BLESTEMATI SA FITI CU CASELE VOASTRE CU MAMELE VOASTRE CU COPII VOSTRI SA SE ALEAGA PRAFUL DE VIETILE VOASTRE SI ALE COPIILOR VOSTRI SA MANCATI CACAT VOI SI COPIII VOSTRI SA SE CACE CAINII PE MORMINTELE VOASTRE SA VA PALEASCA TOATE BOLILE PAMANTULUI PE VOI SI PE COPIII VOSTRI : GORGAN SIMION , GORGAN RALUCA VIORICA , SUCIAGHI OVIDIU IOAN, SUCIAGHI FLORIN BLESTEMATI SA FITI!

 125. ca doara destesptii astia „construiesc” in spania si franta mama lor
  blestemati sa fiti de toti oamenii care va cunosc si care aud de voi blestemati sa fiti cu aia care vo facut si blestemati sa fiti cu aia care ii -ti face
  schimb-v-ar scutece mancavati cacatu’ sa va manance canii ca si aia judeca ciume ordinare: gorgan simion scuciaghi ovidiu ovidiu gorgan raluca si viorica suciaghi florin blestemati sa fiti!

 126. construivati mormintele si ingropativa de vii jeguri ordinare
  blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 127. construivati mormintele si ingropativa de vii jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 128. construivati mormintele si ingropativa de vii jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 129. construivati mormintele si ingropativa de vii jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 130. construivati mormintele si ingropativa de vii jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 131. construivati mormintele si ingropativa de vii jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 132. construivar mormintele si ingropavar de vii toti oamenii de care va bateti joc jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 133. construivar mormintele si ingropavar de vii toti oamenii de care va bateti joc jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 134. construivar mormintele si ingropavar de vii toti oamenii de care va bateti joc jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 135. construivar mormintele si ingropavar de vii toti oamenii de care va bateti joc jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 136. construivar mormintele si ingropavar de vii toti oamenii de care va bateti joc jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 137. construivar mormintele si ingropavar de vii toti oamenii de care va bateti joc jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 138. construivar mormintele si ingropavar de vii toti oamenii de care va bateti joc jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 139. construivar mormintele si ingropavar de vii toti oamenii de care va bateti joc jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 140. construivar mormintele si ingropavar de vii toti oamenii de care va bateti joc jeguri ordinare blestemati sa fiti! cu parintii vostri si cu copiii vostri blestemati sa fiti de cate ori se vede ori se aude numele vostru GORGAN SIMION BLESTEMAT SA FII GORGAN RALUCA VIORICA BLESTEMATA SA FII SUCIAGHI OVIDIU BLESTEMAT SA FII SUCIAGHI FLORIN BLESTEMAT SA FII!!

 141. blestemati sa fiti si in ceasu' mortii de copiii vostri:GORGAN SIMION GRORGAN RALUCA VIORICA, SUCIAGHI BORDA IOAN OVIUDIU, SUCIAGHI FLORIN

  GORGAN SIMION 0745-298276 0264-276389 gorgan.simion@yahoo.com
  CINE RASPUNDE LA MAILU’ LU TACTO ARE SECRETARA?
  MANACATIAI CACATU CU NEVASTATA

 142. JORF n°0115 du 18 mai 2011 page 8626
  texte n° 60

  ARRETE
  Arrêté du 10 mai 2011 fixant la liste des personnes autorisées à exercer en France la profession de chirurgien-dentiste en application des dispositions de l’article L. 4141-3-1 du code de la santé publique

  NOR: ETSN1112798A

  Par arrêté du ministre du travail, de l’emploi et de la santé en date du 10 mai 2011, sont autorisées à exercer en France la profession de chirurgien-dentiste, en application des dispositions de l’article L. 4141-3-1 du code de la santé publique, les personnes dont les noms suivent :

  Mme Raluca Viorica CIUTRE, épouse GORGAN, née le 25 septembre 1983 à Zalau (Roumanie).
  NU TE-AI DUCE IN PIZDA MATII SA LUCREZI IN FRANTA CACACIOASA ORDINARA MAI REPEDE !! OPERAT-AR NU NUMA DE DINTI TOTI PE CARE I-AI FURAT CU BARBATU’

  ).

  ).
  ).

 143. ati facut o treaba excelenta!! GORGAN SIMION GORGAN RALUCA VIORICA SUCIAGHI OVIDIU IOAN SI BORDA E MANDRA NEVASTATA DE TINE? NU? SUCIAGHI FLORIN

  FELICITARI !! CATE VIETI MAI DISTRUGETI? TINETI-O TOT ASA! NU SEMNA SUCIAGHI ACTELE DE PROPRIETATE DOAR O SA SCAPATI STIM NOI DE CE :)SI CU BANII SI IN LIBERTATE! TRAIASCA LEGEA ROMANEASCA SI PRIMARIA FLORESTI TRAIASCA PRIMARU DIN FLORESTI TRAIASCA FUNCTIONARII DIN FLORESTI CARE FAC DIFERENTA INTRE UN BLOC TERMINAT SI UNUL IN CURS DE FINALIZARE URAAA TRAIASCA SPAGA
  BLESTEMATI SA FITI DE COPIII VOSTRI IN CEASU MORTII SI DE NOI TOTI PANA ATUNCI SI DUPA!

 144. in atentia pulalaului BORDA SUCIAGHI OVIDIU IOAN: NE-AI STRICAT PLOILE TI LE ARANJAM SI NOI TIE

  … ANEXO: Nombre: Ovidiu Ioan Suciaghi. Pasaporte nº.: X5335650- H. Dirección: San Andrés, n. o 4, 4
  SIGUR GORGANILOR SI PE ALE VOASTRE

 145. blestemati sa fiti gorgan raluca viorica gorgan simion suciaghi ovidiu borda ioan suciaghi florin

  ba cacat cu ochi SUCIAGHI BORDA OVIDIU IOAN zice la ziar ca n-ai resurse materiale da’ resurse mentale n-ai? cat mata si tatato o tii c a nu semnezi contractele esti in cacat il mananci
  nu te-a sfatuit mentorul tau GORGAN marele avocat care nu profeseaza ca scapi daca semnezi n-aveti minute?

 146. va rog , ce se mai stie de fratii astia , cineva poate sa-mi spuna ceva mai concret si pe mine m-au agatat si inca nu am facut nici un demers deoarece nu sint in tara .

 147. catre toti pagubitii: suciaghi ovidiu a fost acuzat penal…sa ne intalnim cu totii in sala de judecata
  de ce sa faca inchisoare doar pt o parte din cei pe care ne-a lasat fara casa …sa faca pt fiecare din noi si pt copiii nostri ramasi fara casa bineinteles si florin – complice va trebui sa -i fie alaturi in celula de precizat!!
  VENITI LA JUDECATA LUI SUCIAGHI

 148. faceti acest efort avand in vedere ca nu va mai fi nevoie de nici un alt efort pt recuperarea banilor sau caelor sunt in totalitate si irevocabil pierdute ..mai ramane sa plateasca cu puscarie pt paguba

 149. pt cei ce nu au rabdare sa dea copy paste
  superinteligentul gorgan a evoluat pe munca lui nu altfel de la 8000 euro in 2009 , 50000 20010 si peste 1 milion euro capital la firma gorstyle
  uraaa avem de unde sa luam banii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.