Posta Română a atribuit licitația pentru renovările exterioare la clădirea de pe strada Regele Ferdinand din centrul municipiului Cluj Napoca.

Contractul ”Refacere fatade, reparatii invelitoare, inlocuire tamplarie exterioara, modernizare instalatie electrica la sediul Sucursalei Cluj/OJP Cluj” a fost câștigat de firmele ADDCONCEPT și SKYLINE ENGINEERING pentru suma de 4.197.649 lei, fără TVA. De altfel, oferta celor două firme a fost singura depusă în cadrul licitației. Firma SKYLINE ENGINEERING le aparține lui Stoica Doru Mugurel, acționar majoritar, Savu Cornel Calin și Borz Cosmin Alin, iar societatea ADDCONCEP îi aparține lui Petrus Adrian Viorel.

Proiectantul lucrărilor de instalații electrice a fost firma DAS ENGINEERING GRUP S.R.L din Cluj Napoca care îi aparține Alexandrei Stoica, iar proiectantul lucrărilor de construcții a fost firma arhitectului clujean George Scripcariu.

În urmă cu doi ani, Compania Naţională Poşta Română a încheiat un acord de finanţare în valoare de 200 de milioane lei.

Potrivit unui comunicat al instituției emis la data contractării creditului, instituția va folosi banii acordați de EximBank pe o perioadă de 12 ani pentru:

– automatizarea proceselor logistice prin înfiinţarea noilor centre de tranzit/sortare de la Bucureşti Nord şi Cluj-Napoca – în valoare de 68 milioane lei;
– crearea şi implementarea unei arhitecturi de sistem de management digital integrat (hardware şi software), necesară asigurării fluxurilor informaţionale (ERP şi a modulelor acestuia) – în valoare de 128,3 milioane lei;
– reabilitarea clădirilor monumente istorice din Cluj-Napoca, Timişoara, Piatra Neamţ și Oradea, aflate în patrimoniul Poştei Române, şi valorificarea acestora atât din punct de vedere comercial, cât şi cultural şi istoric – în valoare de 54,5 milioane lei.

Clădirea istorică se află într-o avansată stare de degradare de mai mulți ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here