Potrivit unor surse Main News, Bogdan Mateescu, președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la judecătoarea Adriana Stoicescu. Aparent sesizare a venit după ce judecătoarea, care este și președintele Tribunalului Timiș l-a descris pe Stelian Ion ca un „persoanj trist care ocupă funcția de ministru al Justiției”, transmite Main News.

„Nenorocirea acestui popor este că, de 30 de ani, este condus şi reprezentat de personaje care şi-au făcut şcoala în ultima bancă, copiind de la colegii care azi muncesc ca fraierii, aşteptând doar ca politicienii de carton să le căsăpească vieţile. Personaje ale căror taţi slugăreau partidul şi securitatea ne conduc spre vremuri de împliniri măreţe, reamintindu-ne zilnic vocaţia de pierzători la ruleta rusească a planetei. Astăzi, personajul trist care ocupă funcţia de ministru al justiţiei dovedeşte încă o dată, dacă mai era nevoie, că există ţara lor, guvernul lor or şi justiţia lor”, este postarea Adrianei Stoicescu.

Citește și: Vorba trece, scrisul rămâne. Instanțele clujene, amenințate cu plângeri la CSM ca să aprobe o expertiză grafică

Sursă: flux24.ro

1 COMENTARIU

  1. Adevărul doare,doare tare ,sparge capete și ptr.Ei mediocritatea este un termen care definește excelentul știind că producția intelectuală a proștilor este mai lungă si sub control făcănd parte din jocul ticăloșilor și politrucilor ajunși la ciolan pe criterii care nu au nimic comun cu competența.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here