Cornel Ungureanu, fratele deputatului Emanuel Ungureanu, a fost angajat la începutul anului trecut la Spitalul CFR de către managerul Călin Vlad. Anterior, Cornel Ungureanu lucra ca și operator bancar.

Însă, în perioada respectivă posturile din spitalele clujene erau blocate din cauză cu nu erau aprobate bugetele.

Asta este o întrebare bună, dar știți, noi avem un regulament intern și vă răspund la orice întrebare, dar trebuie să vină din partea biroului de presă. Dacă încalc această regulă voi fi pedepsit”, a declarat managerul spitalului Călin Vlad.

Gazeta de Cluj a formulat o cerere scrisă care a fost trimisă către spitalul clujean, însă răspunsul nu a venit.

2 COMENTARII

  1. In atenția puținilor cititori care vă urmăresc,datorită Conținutului de calitate pe care îl furnizați,sunt colaborator PFA la spitalul CF Cluj.Nu am fost niciodată angajat.Iar cum articolul nu este de fapt despre mine,cititorii dumneavoastră mai cârcotași vor rămâne dezamăgiți sa afle ca deputatul la care faceți referirire,chiar este un om integru și de caracter ce nu favorizează posturi in spitale nici familiei și nici altcuiva.Dar articolul nu e despre integritate,termen ce va este complet străin.Sărbători fericite !

  2. Toata stima pentru ziarul dvs,dar daca nu aveti date concrete e bune sa nu patati imaginea unui persoane indiferent cum se numeste,s-au ce functie are.Eu il cunosc foarte bine pe dl Calin Vlad si stiu ca este o persoana integra care nu face compromisuri indiferent de culoarea politica.Vad ca persoana nominalizata de dvs,nu este si nu a fost angajata dupa cum declara.
    Acum cum ramane cu articolul dvs, imaginea deja a fost patata.
    Cu respect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here