Constructorii intervin pe tronsonul de doar 9 kilometri al autostrăzii Gilău – Nădășelu după ce în asfalt ar fi apărut fisuri. Lucrările au fost executate în august 2014 de asocierea UMB Spedition – Tehnostrade. Costurile s-au ridicat la 59 de milioane de euro, iar finanţarea a fost asigurată doar de la bugetul de stat.

Acum asfaltul este plin de petice, iar pe margine pământul a luat-o la vale în mai multe zone. Pe o porţiune lungă de câţiva metri muncitorii au fost nevoiţi să înlocuiască asfaltul turnat în urmă cu nici un an însă problema nu pare să se fi rezolvat. Crăpăturile mari din rigolele de scurgere ne arată că autostrada se surpă puţin câte puţin în fiecare zi, potrivit observator.tv.

„Au apărut nişte denivelări şi atunci cei de la UMB au intervenit acolo şi au rezolvat. Au frezat, practic, pe 19 metri şi au rezolvat această denivelare. Intervenţia s-a făcut pe banii constructorului pentru că se află în perioada de garanţie”, a declarat Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR

Citeste si Tronsonul Gilău-Nadășelu de pe Autostrada Transilvaniei, inaugurat fără fast

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here