Un seif în care se aflau peste 16.000 de lei a fost furat de la o casă de pariuri din Slănic, Prahova. Anchetatorii au făcut percheziţii şi au audiat doi posibili autori ai faptei. Unul dintre suspecți ar fi angajat al respectivei case de pariuri. Celălalt, un bărbat de 36 de ani, ar mai fi comis un jaf şi în decembrie 2023, când a furat de la o altă casă de pariuri 26.000 de lei.

Bărbatul le-a recunoscut polițiștilor că din acei bani a cumpărat lemne de foc pentru iarnă, un porc de Crăciun și cu restul banilor a plecat în străinătate, la cumpărături, potrivit observatornews.ro.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Dumbrăveşti, la domiciliile a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În fapt, bănuiţii, la data de 8 ianuarie, ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din oraşul Slănic un seif în care se aflau aproximativ 16.300 de lei”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Citește și: După ce au recunoscut că au făcut un control la mișto la fabrica afaceristului Cristian Duca, inspectorii Antifraudă au fost spălați de toate infracțiunile de procurori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.