Un tânăr din comuna Iara şi-a pus capul astă noapte pe şine, în faţa trenului, în dreptul Hanului “Kilometrul 17” din Apahida. Cetăţenii aflaţi la faţa locului declară că trenul i-a tăiat gâtul  tânărului cu o precizie milimetrică, locomotiva târându-i trupul circa zece metri, iar capul acestuia rămânând între traverse. Trupul sinucigaşului a fost transportat în această dimineaţă la I.M.L. Cluj în vederea efectuării necropsiei, iar poliţia cercetează motivele care au declanşat această adevărată dramă.

Andrei Sebastian Matei, din comuna Iara tocmai se întorsese de la muncă din Spania, încărcat de bagaje şi de daruri – însă ceva l-a determinat să nu se ducă acasă. A poposit la Hanul „Kilometrul 17”, situat la ieşirea din Apahida, după care a trecut drumul şi în toiul nopţii, nevăzut de nimeni, şi-a pus gâtul pe linia ferată. Astfel, un tren care trecea la acea oră i l-a tăiat cu o precizie chirurgicală, târându-i trupul la circa zece metri de capul care i-a rămas între traverse. După ce conductorul trenului a anunţat autorităţile, la faţa locului şi-a făcut apariţia o echipă de criminalişti de la Poliţia TF, precum şi poliţişti de la Secţia Rurală Apahida. Conform declaraţiilor  unui conducător auto, aflat întâmplător în zonă – care a surprins discuţiile criminaliştilor –  înainte să-şi ia viaţa tânărul ar fi dat un ultim telefon, în jurul orei 21.30, unui călugăr de la o mănăstire din Nordul Moldovei. De asemenea, Sebastian a scris o scrisoare de adio, dar conţinutul acesteia este deocamdată necunoscut, biletul fiind în posesia criminaliştilor care cercetează cazul. De asemenea, s-a constatat că în Peugeot-ul său aflat în parcarea Hanului „Kilometrul 17” se aflau o mulţime de bagaje şi cadouri, destinate probabil celor dragi,  pe care acesta însă n-a mai apucat să le ofere.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la I.M.L. Cluj în vederea necropsiei, iar poliţiştii cercetează împrejurările în care a avut loc tragicul incident.

 

10 COMENTARII

 1. Pana cand vor mai fi tolerate abuzurile subalternilor de le IML ?
  Este clar vorba de un omor, ca si in cazul CONDREA, asa cum bine spune Dl Director al IML Dl Vartic Marius,
  Experienta lui de peste 10 ani il ajuta si de aceasta data.
  Sa l ascultam, domnilor procurori si politisti!!!
  Faceti va datoria !!!

 2. am fost la sediul IML Cluj si l am auzit si eu pe directorul VARTIC MARIUS cum spunea ca dupa ce a trecut trenul si i a taiat capul, corpul tanarului s-a ridicat si a pornit printre sine…. si mai spunea ca si asta e un semn clar ca e ceva dubios in acest caz. Experienta lui este de nepretuit, si mai spunea ca probabil isi cauta capul ( cadavrul , nu directorul)

 3. Este foarte competent Dl Director Vartic. El ne a povestit cum a rezolvat foarte multe cazuri luminând din interior retina din ochii mortilor si vazand astfel ultima imagine pe care au avut o acestia inainte de moarte.
  Acest procedeu l a invatat in Delta Dunarii citind lucrari de specialitate Sovietice la o biblioteca de la Constanta, actualmente dezafectata si transformata in crasma din pacate.

 4. Cei doi din fotografie vorbesc intre ei ?
  Si care e secretul ca Vartic e mentionat asa des? Am inteles ca e Director la ceva institut dar e posibil sa fie si fochistul locomotive ? Nu ma mir ca trenurile au asa intarzieri cu el la comanda….
  Eu l am cunoscut prin 90 era un batranel simpatic cu pantalonii scurti si bretele, atat ca pierdea de atunci putina saliva si fecale dar in rest parea inofensiv. Acuma ca toti politistii si procurorii il respecata mi se pare normal avand in vedere faptele….

 5. Eu am auzit ca de fapt a deraiat trenul si capul a ramas la locul lui (a cadavrului, nu a directorului)…si numai ulterior, la IML, a fost detasat complet…
  Apropo, nu se mai gasesc ceva capete de vanzare ?

 6. Si surse de la IML au afirmat că ambele capete aveau înlocuite creerele……acest lucru ra putea explica valul de morți banale autopsiate la IMLe si unde loviturile de cuțit și găurile din torace au fost interpretate ca normale de către directorul fără glagolie

 7. Vartic alcoolicul de la IML a musamalizat si acest caz!!! Degeaba scrie carti pe ascuns in toalete , incercand preventiv sa castige 20 de zile cazurile de excrocherii facute pe fata la expertize cu complicitatea magistratilor si groparilor nu pot fi ascunse la infinit!!

 8. Pe surse am aflat ca a aparut un creer de vanzare, al directorului IML , VARTIC pe OLX dar pentru ca este fara substanta cenusie nu se liciteaza din pacate…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.