În cursul zilei de ieri, 21 iunie, forțele de ordine au acționat integrat pe raza județului Cluj, în echipaje mixte, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență.

Astfel, în ultimele 24 de ore, 372 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, militari, ISU și SAJ au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Autoritățile au verificat modul de respectare a măsurii în cazul a 749 persoane, iar 111 societăți comerciale/PFA au fost controlate din perspectiva respectării interdicțiilor instituite.

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 8 persoane în carantină, 1.146 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 91 persoane depistate pozitiv cu Covid-19, 70 dintre acestea sunt din județul Cluj, iar 2 dintre ele au fost depistate în ultimele 24 de ore. Toate persoanele sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca, transmite instituția Prefectului – Județul Cluj.

Totodată, 4 persoane sunt internate în secția de ATI, din care 3 din județ. Până în acest moment 571 persoane au fost vindecare și externate, din care 453 din județul Cluj, iar 31 persoane și-au pierdut viața, din care 19 din județul Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here