În cursul zilei de ieri, 21 iunie, forțele de ordine au acționat integral pe raza județului Cluj, în echipaje mixte, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență.

Astfel, în ultimele 24 de ore, 514 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, ISU și SAJ au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

Autoritățile au verificat modul de respectare a măsurii în cazul a 689 persoane, iar 119 societăți comerciale/PFA au fost controlate din perspectiva respectării interdicțiilor instituite.

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 168 persoane depistate pozitiv cu COVID-19, 145 dintre acestea sunt din județul Cluj, iar 13 dintre ele au fost depistate în ultimele 24 de ore. Toate persoanele sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Totodată, 8 persoane sunt internate în secția de ATI, din care 5 din județ. Până în acest moment 635 persoane au fost vindecate și externate, din care 498 din județul Cluj, iar 38 și-au pierdut viața, din care 23 din județul Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here