Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan – Coman Şova a participat, miercuri, 12 iunie 2013, la reuniunea Task Force-ului privitor la infrastructură, se arată într-un comunicat de presă.

Coaliţia pentru Dezvoltarea României, organism consultativ la nivelul Premierului şi Guvernului, lansat oficial la 14 mai 2013, lucrează prin şapte Task – Force-uri.

La întrunire au participat reprezentanţi ai mediului de afaceri împreună cu David Costello, ataşat comercial al Ambasadei Irlandei, presedintele rotativ al Coaliţiei.

Reuniunea Task – Force-ului privitor la infrastructură se înscrie în procesul complex de eficientizare a dimensiunii legislative în vederea dezvoltării climatului investiţional din România, sub aspectul consolidării prezenţei marilor companii. Unul dintre rezultatele concrete ale reuniunii l-a reprezentat decizia de oferire a expertizei specialiştilor privaţi Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine în vederea îmbunătăţirii cadrului legislativ care să clarifice şi să faciliteze dezvoltarea proiectelor de infrastructură rutieră în România.

La reuniune s-a decis stabilirea unei periodicităţi a reuniunilor viitoare în vederea dezvoltării unei colaborări ample şi a urgentării procesului de îmbunătăţire a cadrului legislativ. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here