Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca va fi dotat cu noi echipamente medicale achiziționate în urma finanțării alocate de Consiliul Județean Cluj. Dotările vor fi utilizate în Secția Anestezie și Terapie Intensivă, Compartimentul Primiri Urgențe, Blocul Operator și Secția Ortopedie.

„Aparatura de ultimă generație este extrem de importantă pentru asigurarea unui act medical de înaltă calitate și salvarea a numeroase vieți. Investițiile noastre în dotarea și modernizarea spitalelor clujene vor continua.”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Valoarea echipamentelor este de 175.739 de lei. Banii special alocați în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției, au fost folosiți pentru a cumpăra un aparat pentru autotransfuzie, un aspirator mobil de secreții bronșice, un set container de sterilizare pentru chirurgie și unul pentru ortopedie.

Citește și: Sondaj: 70% dintre români și-au pierdut încrederea în NATO. Vor stoparea războiului cu orice preț – Ziar Gazeta de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here