În cadrul Spitalului Filantropia Craiova se petrece o dramă în toată puterea cuvântului. Soțui unei asistente medicale de la secția de la hemopatologie acuză asistentul-șef ca a întreținut relații sexuale cu soția lui. Același asistent este ecuzat că ar fi încercat să violeze o colegă.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, se află în divorţ cu soţia sa, asistentă la Spitalul Filantropia Craiova, secţia hematologie. Acesta susţine că a ajuns să se despartă de femeia cu care îşi întemeiase o familie după ce a aflat că soţia îl înşela cu şeful său, asistentul Ionuţ Anghel.  

„Mi se tot spunea că cei doi au o relaţie, dar eu nu am crezut. Am avut o discuţie cu amândoi, dar au negat. Ionuţ zicea că e o înscenare, a jurat chiar pe copilul lui că nu este adevărat ce se aude”, a declarat bărbatul.  

Omul spune, însă, că în luna februarie a găsit în telefonul soţiei sale multe mesaje compromiţătoare. „Toate mesajele şi le dădeau în timpul serviciului. Se ascundeau de colegi, aşteptau să rămână singuri şi se duceau în sala de tratament. Acolo se petreceau partidele de sex. El îi scria că o iubeşte, ea îi răspundea la fel, în fine lucrurile sunt clare.

Când am găsit mesajele, am luat legătura cu soţia lui Ionuţ Anghel, aceasta este şi ea asistentă la hematologie, a spus că ştia că cei doi au o legătură încă din vara anului trecut, că a avertizat-o pe soţia mea să-i lase bărbatul în pace. Bineînţeles, şi-n faţa ei cei doi au negat. Doamna a zis că mie nu mi-a spus pentru că nu dorea să-mi distrugă căsnicia şi că ea nu l-a lăsat pentru că au un copil împreună”, a mai povestit bărbatul.

Citeste și: DNA a trimis în judecată 4 persoane pentru achiziții frauduloase la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov

Sursă: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here