OLTEAN SEBASTIAN IOAN, studentul care în 2018 a căzut într-un puț neasigurat în timp ce era la o petrecere la Wonderland, s-a înțeles cu patronul resortului, MARZA DARIUS ENEEA, și și-a retras plângerea penală.

”Încetează procesul penal faţă de inculpatul MÂRZA DARIUS ENEEA, sub aspectul infracţiunii de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2 rap. la art. 194 alin. 1 lit. e) C.pen., ca urmare a retragerii plângerii penale prealabile de către persoana vătămată OLTEAN SEBASTIAN-IOAN, cu domiciliul procesual ales la Cabinet individual de avocat Niţu Daniel, situat în Cluj-Napoca, Piaţa Cipariu, nr. 9, ap. 8, jud. Cluj. În temeiul art. 25 alin. 5 C.proc.pen. lasă nesoluţionată acţiunea civilă exercitată de partea civilă OLTEAN SEBASTIAN-IOAN împotriva inculpatului MÂRZA DARIUS ENEEA. În baza art. 275 alin. 1 pct. 2 lit. b) C.proc.pen. obligă persoana vătămată OLTEAN SEBASTIAN-IOAN la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 973 de lei. Cu drept de apel pentru procuror, inculpat şi persoana vătămată/partea civilă, în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei sentinţei penale”, arată soluția pe scurt a Judecătoriei Cluj Napoca.

Reamintim că în 2018 tânărul a căzut de la etajul 2 în puțul liftului, zona nefiind securizată.

“Polițiștii efectuează investigații pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a suferit leziuni un tânăr. Acesta se afla la o petrecere în incinta unui complex de pe raza comunei Feleacu. Conform primelor informații, în jurul orei 2.20, tânărul în vârstă de 21 de ani din Târgu Mureș, a căzut în puțul unui lift nemontat, după ce ar fi trecut de cordonul care interzicea accesul în zona respectivă. În cauză s-a deschis dosar penal”, arăta IPJ Cluj la data producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here