Este incredibil de tare! Donald Trump, cel mai probabil viitorul presedinte al SUA pentru al doilea mandat, trimite Romaniei un mesaj puternic: il sustine printr-o scrisoare pe Cozmin Gușă, candidatul indepedent suveranist la Presedintia Romaniei.

O asemenea legitimare a lui Gușă din partea unui fost presedinte si, dupa toate datele si sondajele, viitor presedinte al SUA este fara precedent in istoria competiilor electorale din Romania.

Pe partea suveranista, totul se reseteaza acum. Suveranistul Trump il sustine pe suveranistul Gușă. S-a inchis masa.

Adica toti actorii politici de pe acest culoar trebuie sa se retraga, ma refer la George Simion de la AUR, si sa il sustina pe Gușă! Orice alt gest inseamna prostie si lipsa de maturitate politica.

Acum doua zile in emisiunea Nicoletei Cone, jurnalista Realitatii, intrebam profetic: cineva s-a gandit sa il intrebe si pe Trump ce presedinte isi doreste la carma Romaniei?

Azi, ati primit raspunsul.

Aveti mai jos si traducerea mesajului lui Trump:

Domnului Cozmin Gușă

Candidat la Președinție România

Stimate Domnule Gușă,

Sper că această scrisoare vă găsește sănătos și cu un moral ridicat. Cu mare plăcere vă transmit cele mai sincere felicitări pentru candidatura dumneavoastră la președinția României. Dedicarea dumneavoastră față de serviciul public și viziunea pentru viitorul acestei mari națiuni sunt cu adevărat demne de laudă.

În calitate de fost Președinte al Statelor Unite, sunt conștient de marea responsabilitate și onoare care vin odată cu guvernarea unei țări. Sunt profund impresionat de devotamentul dumneavoastră în promovarea schimbării constructive și preocuparea dumneavoastră pentru bunăstarea poporului român.

România deține un rol strategic și crucial în Europa de Est și Balcani. Locația geografică a țării dumneavoastră, combinată cu angajamentul ferm față de valorile democratice și stabilitatea regională, o fac un partener indispensabil în asigurarea păcii și prosperității în regiune. Statele Unite au recunoscut întotdeauna importanța României ca aliat cheie, iar relația noastră de lungă durată este o dovadă a valorilor noastre comune și a intereselor reciproce.

Vă transmit cele mai bune urări pentru alegerile care urmează. Fie ca dumneavoastră să aveți succes în eforturile depuse și ca poporul român să fie ghidat de înțelepciune și unitate în alegerea viitorului lui lider. Aștept cu nerăbdare posibilitatea de a colabora pentru a consolida prietenia durabilă dintre națiunile noastre mari.

Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc în curând și să întărim colaborarea noastră.

Cu respect,

Președintele Donald J. Trump

solidnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.