În toamna anului trecut un adolescent de 15 ani a fost dat dispărut după ce nu s-a mai întors la locuința bunicilor lui.

Duminică, pompierii ISU Sălaj au scos, duminică, din Lacul Vârşolţ, cadavrul unei persoane, anchetatorii presupunând că este vorba despre un adolescent de 15 ani care a dispărut de la locuinţa bunicilor în noiembrie 2018.

”Poliţia a fost sesizată, duminică, despre faptul că în Lacul Vârşolţ este posibil să fie o persoană înecată. Poliţiştii au stabilit că ţinuta persoanei descoperită înecată corespunde cu cea a unui adolescent de 15 ani, dispărut de la locuinţa bunicilor din comuna Vârşolţ în 23 noiembrie 2018. Urmează să se stabilească dacă şi identitatea este aceeaşi. Cadavrul va fi transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei şi pentru stabilirea, cu exactitate, a cauzei decesului”, a spus Cristea.

Reprezentanţii ISU Sălaj au declarat, la rândul lor, că pompierii au fost cei care au scos cadavrul din Lacul Vârşolţ, la locul incidentului fiind trimise mai multe autospeciale, dar şi o barcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here