Un tânăr de 20 de ani din localitatea Dumbrava (Prahova), tată a doi copii, cel mai mic abia născut, a fost atacat la o petrecere de mai mulți indivizi, după ce bărbatul a făcut o glumă nepotrivită. După ce a fost bătut cu sălbăticie, scandalul s-a mutat în stradă, tânărul de 20 de ani fiind ulterior înjunghiat.

Victima a supravieţuit iniţial atacului şi a ajuns aproape de casă, unde o rudă a observat-o şi a sunat la ambulanţă. În scurt timp, însă, tânărul a murit, din cauza hemoragiei puternice provocate de o plagă înjunghiată.

Anchetă îngreunată de minciunile martorilor

Ancheta a fost preluată de poliţiştii prahoveni care au fost nevoiţi să descâlcească minciunile celor care au participat la petrecere. Aceştia au declarat la început că tânărul de 20 de ani s-ar fi sinucis. Rănile erau însă de o gravitate prea mare pentru a fi provocate de însăşi victima. Prin urmare, anchetatorii au început să-i ia la bani mărunţi pe toţi cei prezenţi la petrecere. În cele din urmă, s-a conturat o variantă a motivului pentru care victima a fost ucisă.

Gluma proastă care i-a adus moartea

Totul ar fi plecat de la o glumă nepotrivită făcută de tânărul de 20 de ani. Acesta şi-ar fi stins ţigara în paharul cu băutură al unui alt petrecăreţ. Dacă la început au fost doar reproşuri şi acuzaţii spuse pe un ton violent, după scurt timp, lucrurile au degenerat şi s-a trecut la ameninţări şi apoi la bătaie, scrie antena3.ro.

La un moment dat, tânărul de 20 de ani acuzat de cei din jur că a făcut gluma proastă a reuşit să se strecoare afară. A fost însă urmărit de o gaşcă de golani. Indivizii l-au prins din urmă şi au tăbărât pe el cu tot felul de arme albe.

Loviturile mortale au fost provocate de patru suspecţi, toţi participanţi la aceeaşi petrecere interzisă în pandemie. Ei au fost duşi la audieri, însă unul singur este reţinut ca principal suspect al omorului, cel care l-ar fi înjunghiat pe tânărul de 20 de ani, tată a doi copii, cel mai mic abia născut.

Citește și Amănunte despre crima care a avut loc de Revelion în familia de români din Spania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here