Anca Marcu

Anca Marcu este viceprimar la comuna Cojocna, membră USR, și candidată la funcția de primar al aceleiași primării, iar tatăl ei, Liviu Marcu, a fost secretar general al Cojocnei timp de 42 de ani. La aceste alegeri, el a ajuns să fie președintele uneia dintre secțiile de votare, mai exact la Școala Gimnazială Cojocna, sala nr 7. Acesta poate fi un conflict de interese major, unde familia Marcu se poate folosi de funcția tatălui pentru a își ajuta fiica să câștige alegerile.

Gazeta de Cluj a mai scris despre Anca Marcu în 2022, când prezentam că, sub numele de „Vicesa”, era extrem de activă pe TikTok, unde postează zeci de videoclipuri, unele dintre ele realizate tocmai la sediul primăriei. Printre mai multe meme și glume, are o postare, filmată de ea în care cântă într-o mașină, în timp ce conducea.

Anca Marcu a fost timp de cinci ani învățătoare pentru clasele I-IV, iar după consilier educativ. Până să ajungă în scaunul de viceprimar a fost directoarea Cooperativei Agricole Lunca Someșului Mic.

Citește și: Un dezvoltator imobiliar intenționează să construiască un alt mall în Florești

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.