tătaru și tânăra codruța

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, este ironizat de medici în mediul online, în urma angajării tinerei de 24 de ani care va urma să se ocupe de gestionarea Spitalelor Regionale.

„Văd lumea scandalizată că Nelu a pus fără concurs (nu cum făcea ciuma roşie, prin angajare directă şi fără testarea cunoştinţelor) o fătucă de 24 de ani, cântăreaţă şi modelă, să se ocupe de spitalele regionale! Lume, ce-ai?! Păi, fii antenă: 1. Spitalele alea nu se fac, deci fata asta nu e nici un pericol pentru sănătatea naţiunii. Stai tranchila. 2. Ce era Napoleon Bonaparte la 24 de ani, aaa?! Exact: general! Inculţilor. Deeeci, ce tot măcăniţi ca are 24 de ani?! Nu ştiţi voi ce ştie Nelu. El o are sub….ochi. 3. Cum il cheama pe Nelu? Aaa?! Exact: TĂTARU! Unde e născută fata asta? În TĂTĂRUŞI! Vedeţi, măi, că sângele apă nu se face?!  4. Unde ziceaţi că s-a născut Ştefan cel Mare? Şi ce a făcut el, mai exact, la Lipnic?! Hai să vă vad….”, a scris doctorul Marian Stamate, medic la Spitalul Clinic Colţea, pe Facebook.

Colegii au reacţionat folosind acelaşi ton ironic: „A învins tătarii. Tătari avem. Stefan cel Mare ne lipseşte… O fi talentată!… Da, dar Napoleon Buonaparte, italian de origine din Corsica, a pornit de jos, şi a parcurs toate etapele până la rangul de general şi ulterior mareşal… şi credeţi că fătuca asta nu? Oho, cred că are experienţă de 10 ani… când îi trece vârsta, îi trebuie un job de bază… zic că împuşcă 2 iepuri deodată!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de medici.

Codruța Elena Filip, în vârstă de 24 de ani, a fost angajată ca și consilier debutant la Ministerul Sănătății, în urma unui interviu, scrie adevărul.ro. Tânăra va lucra la Direcția de Monitorizare și Implementare a Spitalelor Regionale din România.

Codruța Filip nu are nicio legătură cu medicina, dar cochetează de câțiva ani cu muzica, apărând chiar și la televizor, unde a cântat alături de un celebru interpret de muzică populară, Valentin Sanfira, cu care este și logodită și cu care urmează să se căsătorească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here