taxi
taxi

ANPOTRT filiala Cluj, reprezentativă la nivel național, prin președintele Daniel Mitrea, în numele taximetriștilor clujeni organizează în 25.05.2023, începând cu ora 11:00 o acțiune pentru a semnala lipsa de aplicativitate a art.20 pct 5 din legea 38/2003, conform căreia ”taxiurile pot circula în localități pe pistele special amenajate pentru mijloacele de transport auto în comun, fără a perturba circulația acestora”.

Având în vedere că taxiul este utilitate publică conform legii nr 38/2003 dorim să atragem atenția tuturor instituțiilor publice că noi, taximetriștii clujeni vrem să respectăm legea și legislația în vigoare și cerem același lucru și din partea administrației locale.

În vederea semnalării acestui lucru, ANPOTRT, filiala Cluj, organizează o acțiune în acest sens, cu plecare de pe strada Slănic, la prima parcare (școala Elf) de pe partea dreaptă, la urcare, la ora 11:00. ANPOTRT filiala Cluj este reprezentativă la nivel național și își propune să protejeze interesele membrilor asociației în relațiile cu terții și să negocieze cu instituțiile statului referitor la orice situație de abuz. Luptăm
împreună pentru drepturile noastre și deviza noastră este: POT – ”Prezența Oricărui Taximetrist” este benefică atât pentru filiala ANPOTRT, cât și pentru fiecare taximetrist clujean. ANPOTRT respectă legea 38 / 2003, care este unică și specială și reprezintă temelia taximetriei, dar în același timp contestă orice HCL care contravine legii taximetriei care stă la baza acestei activități.

Citește și: Dosarul proxeneților clujeni din rețeaua lui Sharpele retrimis la procuror pe motiv că rechizitoriul a fost făcut greșit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.