Pe rețelele sociale, românii sunt încurajați să investească în Romgaz pentru a ajunge la zeci de mii de lei profit, precizând că fiecare cetățean ar putea avea garantat un cont bancar, fără comisioane financiare, unde să i se poată face plăţile de natură salarială sau a beneficiilor sociale. Totodată, titularul contului poate să definească o relaţie predictibilă şi unitară cu instituţiile statului.

Mai multe pagini, în special pe Facebook, care au apărut peste noapte, cer utilizatorilor să apese click pe un link, acel care le va schimba viața. Pentru a avea un impact și mai mare, șarlatanii, acele mizerii umane, postează și fotografii cu politicieni cunoscuți, pentru a da minciunii o aură de „adevăr.”

Într-una dintre descrieri se precizează că:

„Ați auzit probabil de RomGaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România și unul dintre cei mai mari producători din Europa de Est. Vestea bună este că guvernul a semnat o nouă lege care permite oricui să devină coproprietar al companiei și să facă bani din transportul de gaze. Cumpărați acțiuni cu doar 1250 de lei și primiți un venit lunar de 10500 de lei. Nu uitați să lăsați o cerere pentru o consultație GRATUITĂ!”

Altă minciună:

Guvernul a deschis accesul cetățenilor obișnuiți la acțiunile Romgaz, pentru a îmbunătăți nivelul mediu de trai.
Prin achiziționarea de acțiuni, vă puteți îmbunătăți situația financiară. Fiecare cetățean român poate deveni parte a celui mai mare producător de gaze naturale din România și unul dintre cei mai mari producători din Europa de Est.
Investitorii noștri câștigă de la 10000 de lei pe lună investind doar 1250 de lei.
Înscrieți-vă pentru o consultație gratuită pe site-ul nostru.
Aici se poate observa că a scăzut „venitul lunar” de la 10.500 la 10.000.

Facebook, plin de țepari și mincinoși în numele unor companii gigantice. CARITAS MODERN PENTRU PROȘTI

Facebook, în general, este invadat de conturi false, create peste noapte, care încearcă să îi fraierească pe românii mai creduli, aruncând cifre pompoase ca venit rapid, printr-o investiție minimă. De exemplu, Grown Trust, pagina de Facebook, cu 2 urmăritori și creată după prima ploaie, vine cu un text pompos care te atrage să investești la Romgaz.

De ce toată lumea alege să investească în acțiunile RomGaz?
În ultimele șase luni, toți s-au alăturat valului de investiții, datorită pieței naționale a gazelor stabile și de încredere.
Astăzi, aveți o oportunitate unică de a deveni investitor în RomGaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România și Europa de Est!
Vă îngrijorează complexitatea? Fără griji, experții noștri financiari vor găsi cea mai bună opțiune pentru voi.
Puteți începe cu doar 1250 de lei și câștiga venituri de peste 11500 de lei.
Cu peste 3 ani de experiență în domeniul investițiilor în gaze naturale, suntem alegerea sigură.
Nu sunteți singurii. 65,000 de investitori câștigă deja cu noi, cu venituri lunare de cel puțin 11500 de lei.
Investiți cu risc minim – capitalul dumneavoastră este protejat!
Lăsați o cerere pe site-ul nostru și așteptați cu nerăbdare să fiți contactați de unul dintre experții noștri!

Pe lângă Romgaz, unii șmecheri vorbesc și în numele companiei Hidroelectrica. De exemplu, unul dintre ei este Bill Gate 21073924, un nume care emană încredere. În postarea lui este precizat următoarele:


Credem că toată lumea ar trebui să poată lua decizii financiare cu încredere. Și, deși site-ul nostru nu prezintă fiecare companie sau produs financiar disponibil pe piață, suntem mândri că îndrumările pe care le acordăm, informațiile pe care le oferim și instrumentele pe care le cr– așa se termină mesajul.

Un alt deștept, cu numele de Hidroelectrica 2023, anunță că dacă „Vrei să aflii mai multe despre acțiuni, ce sunt, cum funcționează, cum să investești în ele sau cauți un broker acțiuni bun? Ai tot ce te interesează aici.

Acesta vine cu 500 de lei în plus față de Bill Gate.

Mare grijă pe ce dați click și orice informație vă vine la mână, verificați din mai multe surse. Și pont: nimeni niciodată nu îți va oferi bani rapizi doar dacă dai un click și investești o sumă de bani. Până la urmă nu suntem la CARITAS. Sau nu?

Citește și: Poporul Primordial Get și Gheorghe Funar, o poveste „de dragoste” fără sfârșit

11 COMENTARII

 1. UNDE SUNT AUTORITATILE STATULUI PLATITE DIN BANII NOSTRII…ca este INSELACIUNE PE FATA!!!!…chiar nimeni nu îndrăznește sa ancheteze membrii liberali ??????DECE???

  • Unde sunt „organili” care să depisteze escrocii. Tentativa de înșelăciune și poate reușita circulă de multă vreme, dar cei competenți să o stopeze dorm în hainele statului. Sau poate sunt chiar dintre ei.

  • Pai ce treabă au membrii liberali ? Sau tu ești din aia mulții analfabeți funcționali care nu înțeleg nimic ? Nu intekfi că e teapa iar pozele alea nu au legătură cu membrii liberali de care zici tu ?? Mai bine tăceai ….

  • Stai liniatiti baieti ca nu o sa ancheteze nimeni nimic fiindca e lucraturq autorizata pentru a promova aceste companii.
   Am semnalat si eu o astfel de frauda si mi s-a raspuns ca nu este nimic neautorizat si ca imi multumesc pentru grija dar o sa se ocupe ei.

 2. Felicitari pentru ideea articolului insa faptul ca exita tepari si tepuiti nu este nicio noutate, sunt de cand lumea si vor fi cat exista omul pe pamant.

  Ce n-ati punctat insa si era adevarata stire este ca aceste mizerii de tepe sunt PLATITE si SPONSORIZATE cu acordul FB. Adica degeaba le dai report ca scam ca ele vor continua sa apara atragand tot mai multe victime, totul cu acordul tacit a platformei.

  Asta era esenta Andrei, n-ai pus intrebarea care trebuie

 3. Ok. Si la mine pe Facebook apar astfel de inselatorii. Is chiar multe. Eu le dau raport, si apoi selectez inselatorie. Imi ascunde reclama pe moment, si maine e la loc(aceleasi situri de inselatorii). Acum, intreb eu, de ce e facut sistemul de raport daca nu functioneaza, si mai ales, de ce Facebook, nu blocheaza aceste situri de inselatorii, nici la sesizarile noastre.

  • Corect! Pentru că și platforma se încadrează la aceeași categorie. Înșelătorie de absolut toate felurile. Si dacă este cerere pentru așa ceva, așa se va continua!

 4. nu de facebook trebuie sa te minunezi ca aia sunt privati si ii doare la basca . ci de militia din romania care doarme pe banii statului sau care face parte cu escrociii … mai nou aud cum fel de fel de militieni vand ciocolata cu droguri prin cartiere … bine ca nu ii aude si nu ii vede nimeni de la stat ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.