Vineri dimineață, membrii partidului PSD Cluj au avut neplăcuta supriza să constate că sediul a fost vandalizat. Pe sigla partidului a fost atașată o foaie pe care scrie „PCR”, iar la intrare s-au văzut urme de foc, semn că cineva a vrut să le incendieze sediul.

 

psd

 

„Nu înteleg de ce trebuie să recurgem la astfel de mijloace extremiste, la cocktailuri Molotov. Cu siguranță comportamentele de genul nu au nici o legătură cu democrația cu bunul simț si mai ales cu legea.

Nu știu care a fost scopul acestei acțiuni, din disperare din frustrare, nu știu…Am văzut că și sigla partidului este vandalizată pentru nu știu a câta oară. Nu știu cine este autorul faptei, poate e de aseară de la proteste, poate e de azi dimineață. Am chemat poliția, La intrare în sediu sunt niște camere de la poliția locală și în mod normal ei văd cine intră, cine iese, deci ar trebui să se depisteze cine a fost”, a declara Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

psd 2

2 COMENTARII

  1. La cat sunt de decazuti moral si implicate in felurite mizerii, acesti PSD-isti sunt in stare sa-si insceneze singuri asemenea fapte pentru a mai castiga simpatia prostilor capabili sa-i voteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here