De țeparul imobiliar Traian Onuc ghinioanele se țin în lanț. După ce în octombrie 2021 a provocat un accident rutier pe Calea Dorobanților în urma căruia au fost avariate patru mașini, el a încercat anularea procesului verbal de constatare a accidentului. După ce pierdut la judecătorie, acum încearcă să obțină strămutarea dosarului pentru a nu se judeca la Tribunalul Cluj.

Potrivit datelor consemnate în procesul verbal, Onuc nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare acroşând o autoutilitară care circula regulamentar şi care, din impact, a fost proiectată în 3 vehicule staţionate regulamentar.

El a încercat anularea procesului verbal motivând că polițistul nu a descris complet împrejurările în care a avut loc accidentul.

Însă, instanța a considerat că, în pofida susţinerilor nefondate făcute de Onuc, prin procesul verbal atacat, agentul constatator a făcut o descriere suficientă a faptei reţinute în sarcina contravenientului, menţionând locul săvârşirii contravenţiei ca fiind Calea Dorobanţilor din Cluj-Napoca, tronson, cu privire la care este de notorietate că este prevăzut cu două benzi pe sens.

”(…) Instanţa reţine că sancţiunea amenzii în cuantum de 580 de lei aplicată prin procesul-verbal este justă, fiind proporţională cu gradul de pericol social al faptei săvârşite, mai ales având în vedere consecinţele ce pot rezulta din săvârşirea unei astfel de fapte şi care de altfel în speţă s-au relevat, în incident fiind implicate nu mai putin de cinci autoturisme. Petentul nu a învederat nicio circumstanţă care ar putea justifica reindividualizarea sancţiunii aplicate, sancţiune care se impune a fi menţinută pentru a responsabiliza petentul cu privire la necesitatea respectării măsurilor dispuse de legiuitor în materia circulaţiei publice, în interesul întregii comunităţi“. Față de cele expuse anterior, în temeiul dispoz. art. 34 din O.G. 2/2001 instanţa urmează a respinge ca neîntemeiată plângerea petentului. Fără cheltuieli de judecată.”, se arată în motivarea instanței.

Traian Onuc este cunoscut în Cluj-Napoca ca fiind un dezvoltator imobiliar care a vândut aceleași locuințe de mai multe ori către persoane diferite. El este judecat pentru înșelăciune, reușind să treneze soluționarea dosarelor prin diferite subterfugii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.