Conducerea CJ Cluj inițiază un proiect de Hotărâre a Consiliului Județean Cluj care are ca obiect preluarea unui teren aflat în administrarea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară – U.S.A.M.V. cu suprafața de circa 16 hectare în zona Becaș, având ca destinație noul Spital Pediatric Monobloc, respectiv transferul unui teren cu imobile din proprietatea județului Cluj în proprietatea Statului și ulterior în proprietatea U.S.A.M.V, teren și imobilele care actualmente sunt ocupate de Spitalul Pediatric de pe strada Moților nr. 66 – 68. Acestea urmează a fi predate U.S.A.M.V. imediat după eliberarea lor ca urmare a finalizării construcției noului Spital Pediatric Monobloc.

Acest pas concret este vital și urmărește o viziune de dezvoltare a serviciilor medicale de pediatrie pentru următorii 50 de ani, servicii moderne, integrate, de care vor beneficia copiii din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj și zonele învecinate.

Proiectul este inițiat în urma discuțiilor purtate în ultimele luni de către Președintele Consiliului Județean și Rectorul U.S.A.M.V., domnul profesor Cornel Cătoi. Universitatea a exprimat disponibilitatea de a oferi Consiliului Județean Cluj acordul pentru transferul terenului din proprietatea Statului român, în proprietatea județului, acesta fiind un acord esențial, fapt pentru care adresăm mulțumiri U.S.A.M.V. și domnului Rector Cătoi.

În vederea aprobării documentelor necesare obținerii terenului în cauză, Președintele Consiliului Județean a convocat o ședință extraordinară care se va desfășura vineri, 13 martie, a.c.

Etapa următoare prevede ca, în regim de urgență, să fie inițiată procedura legislativă prin care terenul destinat noului Spital Pediatric Monobloc să treacă în proprietatea județului Cluj.

1 COMENTARIU

  1. Acum, în prag de alegeri, îi apucă toate ideile bune pe politrucii care nu au făcut altceva decât să se îmbogățească în timpul mandatelor lor. Cum de e Tișe cel mai bogat șef de CJ din țară – de turnurile NTT din Piața Mihai Viteazul ne poate spune ceva? Cum se obțin autorizații de contrucție pentru mastodonți în plin centru? Aaa.., știm cine e nașul dânsului, nimeni altul decât acesta, un personaj încă neînțeles de către clujeni, înspre paguba noastră a tuturora:
    https://clujulnou.blogspot.com/2020/02/esenta-lui-boc-sau-ce-trebuia-sa.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.