Toma Rus

În 14 iulie, SRI prin Academia de Informații Mihai Viteazul a cerut Curții de Apel Cluj anularea diplomei de doctorat a lui Toma Rus, fostul șef BCCO Cluj. Acesta este acuzat că și-a plagiat lucrarea de doctorat, sub coordonarea lui Gabriel Oprea.

Practic, SRI prin ANIMV a solicitat instanței să se constate că diploma de doctor eliberată de Academia Națională de Informații Mihai Viteazul este nulă.

Joi, 19 noiembrie, Curtea de Apel Cluj a admis cererea formulată de SRI.

”Admite acţiunea formulată de reclamantul S.R.I.- A.N.I.M.V. în contradictoriu cu pârâtul Rus I.Toma Vasile şi pe cale de consecinţă, Anulează diploma de doctor seria ….. eliberată la data de 13.12.2011 de A. N. I. M. V. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, recursul urmând a se depune la Curtea de Apel Cluj, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 19.11.2020”, se arată în soluția pe scurt.

2 COMENTARII

  1. Prin faptul că instituțiile academice nu iau atitudine publică oficială de delimitare față de derapajele cu înșelăciune, demască facilitare la furtul banilor, cine a furat un bou, poate a furat cireada și trebui’ cercetați cu atenție, luați la bani mărunți ?

  2. Toma Rus, o nulitate, produsul lui Virgil Ardeleanu!
    Tiriac, din Bv. are bani…Virgil Ardeleanu din Bv. este coruptibil….Vulpea creeaza, la nivel national o garda politieneasca formata din incompetenti si imorali: Toma Rus, Gelu Olteanu si alti fini….cautati Vulpea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here