Liceencele sunt foarte la modă. Ele militează pentru ”freedom of speech”, însă nu le place să apară în topuri. Dar acum vă aducem în fața voastră cele mai BUNACIUNI din LICEELE din Cluj. 20 de fete în peste 60 de fotografii care îți vor face mai mult bine decât vrei. Dacă ultimul top a fost citit de aproape 50.000 de suflete, vă invităm și acum să votați. Numai că în cadrul acestui top al domnițelor MAJORE din liceele din Cluj voi alegeți poziția În fiecare zi vom schimba fata cea mai votată pe prima poziție, iar cea mai puțin votată pe ultima poziție. Așa că dacă doriți să vă vedeți mai sus în acest top convingeți-vă prietenii să vă voteze, iar dacă nu vreți, convingeți-vă prietenii să voteze alte fete. Să înceapă bătălia supremă pentru titlul de PIȚIPOANCĂ ELEVĂ din LICEELE din Cluj. Menționăm că pozele sunt luate de pa Facebook.com.

Mai citește pe altă temă și:

Medicul Stefan Florian, primit în Academia Europeană de Științe și Arte. Distincția, înmânată de președintele Austriei

stefan florian

Care este cea mai mare bunaciune din elevele din Cluj?

Delia Dan
Petra Condurache
Carmen Pop
Rebeca Agrijan
Iulia Mesaros
Nica Denisa
Avram Violeta
Daiana Ioana
Andana Lorena
Andreea Soporan
Andreea Cristina
Patricia Pati
Beldean Malina
Adelina Laura
Natalia Visan
Alexandra Glodan
Ramona Pop
Mihaela Nadina
Dalia Caspiac
Florina Unguresan

Poll Maker

 

1. Delia Dan este o tânără elevă din Liceul Nicolae Bălcescu. Are o frumusețe divină și frânge inimile în NOA. Delia este atât de celebră încât i se fac conturi fake precum pățesc persoanele celebre.delia dan delia dan2 delia dan3

2. Petra Condurache este o elevă a Liceului Nicolae Bălcescu. Îi plac trandafirii roz, mai ales când îi primește la duzină. Și-a serbat majoratul în cartierul Bună Ziua. Își petrece vacanțele de vară în locații de lux cu piscină cu cădere care îți taie respirația. Pozează cu o atitudine de divă și este pasionată de Bacardi Breezer.

patricia condurache 2 patricia condurache 3 patricia condurache 4 patricia condurache

3. Carmen Pop este elevă cu un corp aproape perfect: înaltă, picioare lungi, cu un păr superb și lung, cu un abdoment cu pătrățele și cu o față de îngeraș. Mai că îți fură inima din prima privire. Dar putem spune cu mâna pe inimă că pretențiile ei sunt pe măsură: îi plac mașinile BMW scumpe, în care se pozează și se pozează și se tot pozează:) Îi plac blănurile pe care le îmbrățișează când se pozează și are ce alt telefon decât IPHONE? Umblă în cel mai recent deschis club de fițe al Clujului.

carmen pop carmen pop2 carmen pop34. Rebeca Agrijan este o altă elevă la Liceul Avram Iancu care îți poate fura în orice clipă sufletul. Ea este și sportivă la CSS Viitorul Cluj. Decolteul ei adanc in rochia ei galbena poate crea cutremure sau alte cataciclisme. Calareste cu multa pasiune un atv in poze pe Facebook. Este fana sampaniilor scumpe, gen moet, precum și si a ceasurilor si mai scumpe, guess.

rebeca agrijan 3 rebeca agrijan rebeca agrijan2

5. Iulia Mesaroș pare genul de elevă pasionată de sport și nu numai. Cu toate că își petrece diminețile pe băncile de la Liceul cu Program Sportiv, cel mai mare atuu al Iuliei pare să fie zâmbetul ei, un accesoriu pe care îl are întotdeauna cu ea. În schimb, ea nu se dezice nici de la petreceri, în cluburile fiță din centrul Clujului. Dar dacă vrei să o ”scoți” la o masă pe tânăra elevă, atunci ea s-ar mulțumi și cu Mcdonald’s. Mai ales că umblă pe acolo cu prietenii.

iulia mesaros 2 iulia mesaros 3 iulia mesaros

 

6. O altă elevă de la Barițiu care poate să fie acuzat de ”furt”…de inimi este Nica Denisa. Pasionată de snowboard, Denisa pare o tânără în formă din toate punctele de vedere. Este în formă și pentru o noapte nebună de club, iar cum ar fi putut tocmai ea să rateze cel mai nou deschis club din oraș? Însă nu putem spune că Denisa nu a fost și la Muzeul Satului, cel puțin pentru o ședință foto, dacă nu pentru culturalizare.nica denisa 3 nica denisa nica denisa2

7. Avram Violeta vrea să învețe să danseze în ploaie. Cel puțin așa scrie pe Facebook tânăra elevă de la Onisifor Ghibu. Să înțelegem că este o romantică incurabilă? Avram Violeta este destul de populară în rândul liceenilor, reușind să-ți atragă peste 1.000 de fani la o singură poză.

avram violeta 2 avram violeta avram violeta3

8. Daiana Ioana este o elevă de la Colegiul Pedagocic ”Gheorghe Lazăr” care este foarte atașată de valorile familiale. Ea zâmbește în mai toate pozele și pare să fie o persoană care să îți binedispună viața. Daiana este pasionată de biliard, dar sperăm că știe să manevreze corespunzător ”bilele”.daiana ioana 3 daiana ioana daiana ioana29. Andana Lorena este o elevă la ”George Barițiu” foarte subțirică și drăgălașă. Ea este fana mașinilor Volkswagen pe care le conduce cu prudență. Când se fotografiază în baie se poate observa că nu are chiar ultimul model de IPHONE.

andana lorena 2 andana lorena 3 andana lorena

10. Andreea Soporan este o tânără elevă la Liceul Onisifor Ghibu. Ea împlinește 19 ani în iunie. Cu toate că încearcă să arate din fotografia de profil că este lipsită de inhibiții, Andreea pare o fată care poate mai mult. Asta nu o oprește nici pe Andreea să strige ”prezent” la cel mai nou club din Cluj-Napoca.

andreea soporan 2 andreea soporan andreea soporan3

11. Andreea Cristina(foto roșu) a împlinit 18 în noiembrie. Este domnișoara pe care am introdus-o în acest top doar pentru perversitatea de care dă dovadă în atitudinea ei. Să fumezi cu două degete și să-ți scoți limba la maximum în poze nu poate face oricine. Așa că Andreea Cristina, u rock!:)

andreea cristina

patricia pati2

13. Beldean Mălina este o tipă voluptuoasă, cu forme generoase. Și-a serbat majoratul la un hotel de patru stele din centrul Clujului. Cu toate că Mălina are forme rotunjoare atrage sute de likeuri la pozele sale. Pentru că are ce arăta lumii. Să nu credeți că Mălina este genul de fată care se mulțumește cu shoppingul local, ci merge la AFI Palace Cotroceni. Că doar când este de unde, de ce să nu fie?beldean malina 2 beldean malina malina beldean 3

14. Adelina Laura este o elevă la Onisifor Ghibu căruia îi plac senzațiile tari. De majoratul ei principala poză o are cu capul în tort. Înțelegem că i-ar putea plăcea atât de mult dulciurile, dar chiar așa de mult încât să îi convingă pe colegi să îi strice tortul? Poftă bună!:) De altfel, Adelina este o tânără frumușică, căruia îi place să pozeze, chiar dacă nu a depășit pragul ”psihologic” de 500 de likeuri.adelina laura 2 adelina laura 3 adelina laura

15. Natalia Vișan este o liceancă de la Onisifor Ghibu care poate ar merita să fie mai sus. Pozele ei merită cu siguranță mai multe likeuri decât are. Dar vă lăsăm pe voi să faceți din ea o vedetă. Dacă nu internațională, măcar locală. natalia visan natalia visan2 natalia visan3

16. Alexandra Glodan este o elevă la Ghibu care pare foarte finuță. Acest lucru nu o oprește să ”rupă” cel mai nou club din Cluj.

alexandra glodan 2 alexandra glodan alexandra glodan3

17. Ramona Pop este o liceancă de la Avram Iancu care nu și-a permis cel mai ”în vogă” telefon așa că s-a mulțumit cu un Samsung. Din acest motiv poate nu primește suficiente likeuri la pozele sale. ramona pop3 ramona pop2 ramona pop

18. Mihaela Nadina este o liceancă de la Barițiu care nu reușește să strângă likeuri nici măcar pe mocheta roșie. Da, o să vedeți mai jos o poză pe mocheta roșie care nu credem că va reuși să impresioneze numeroși votanți.

mihaela nadina 3 mihaela nadina2 mihaela nadina19. Dalia Caspiac este o fată pe care nu o mai prezentăm, ci lăsăm pozele să spună totul. Ea este la Barițiu. dalia caspriac3 dalia caspriac2 dalia caspriac20. Ca sa nu ziceti ca nu incheiem topul fara o fata de la Lucian Blaga v-o prezentam pe Florina Unguresan: florina unguresan 2 florina unguresan 3 florina unguresan

 

92 COMENTARII

 1. Citind acest articol wannabe am pierdut cativa neuroni ,imi pare tare rau ca am dat click. In primul rand denigreaza fetele astea in cel mai josnic fel posibil ,daca va obositi sa cititi „descrierile” veti vedea. In al doilea rand , multe dintre ele nici macar nu cred ca au 18 ani si nu mi se pare normal sa fie incluse in astfel de „top-uri”. Draga „jurnalistule”, lasa-te de meserie 🙂

 2. Dragă doamnă/domnișoară Ionela Filip,

  Mă numesc Alex și am o ofertă pentru dumneavoastră. Mă angajez solemn să îți transfer 10 RON pe săptămână pentru fiecare săptămână în care nu mai postezi / scrii / compui / redactezi sau tehnoredactezi orice. De ce 10 RON? Împărțit la 40 de ore pe săptămână cât ar trebui să lucreze „tot omu” ar veni cam 0.25 RON (adică 25 de bani) pe oră. Am considerat, din absolutul retardism al articolului pe care l-ai postat mai sus că acești 10 RON vor fi mult mai mulți decât ți-ar da oricine. Dacă totuși cineva te plătește mai mult decât 10 RON pe săptămână pentru a scrie articole mai stupide decât ar scrie orice oligofren de 4 ani, te rog să-i spui să îmi răspundă aici, la comment-uri. Totuși, dacă cumva ți se pare că te-am jignit în vreun fel oferindu-ți doar 10 RON, să știi că sunt dispus să negociez. Uite, dacă tot ai reușit să citești comment-ul ăsta până aici dă dovadă că ai absolvit 2-3 clase, așa că îți dau 15 RON.

  Fanul tău numărul 1,

  Alex

  • Ei, dacă nu erai atât de generos domnule, mai plusam și eu cu niscaiva bănuți, dar așa, fiind dumneata mult prea generos cu astfel de pițipoance cu pretenții de jurnalistă, nu mai e cazul… mă duc să mă îndop cu emetiral să-mi treacă greața….

  • Sunt perfect de acord cu tine,insa tot nu imi pot da seama cum sa vrei sa te faci de rahat cu un astfel de articol,oare dom’soara Ionela nu cunoaste termenul de „”eticheta””?

 3. Domnisoara ziarist , oare cum mama naibii ai reusit sa ajungi tu ziarist ? Oare cum ? Te rog sa-ti faci autocritica urmatoarei propozitii :
  Dar acum vă aducem în fața voastră cele mai BUNACIUNI din LICEELE din Cluj.
  EXECRABIL !

 4. Ai un stil dezgustator de a scrie articole! te rog sa te lasi de meseria asta si sa incerci sa te reprofilezi.un subiect absolut penibil prezentat intr-un mod mai penibil si deranjant pentru cei care cunosc adevaratele valori!! Cum sa utilizezi un cuvant precum ” bunaciuni” intr-un articol??? si asta la modul serios ,nu la modul peiorativ .

 5. Daca si asta e stire…vai de capul vostru. pe cine intereseaza care sunt „bunaciunile” liceelor, tot niste mucoase adolescente si necoapte sunt, chiar daca se imbraca ca si pe centura sa atraga atentia. Rusine lor!

 6. Un articol extrem de slab. Iti recomand sa mai deschizi putin cartile de limba romana. De ex: Este o eleva CARUIA? Poate voiai sa scrii CAREIA. Daca nu sesizezi greseala, insist sa iti angajezi o profesoara de limba romana pentru meditatii.

 7. Ba fratilor chiar ca sunteti penibili. Cum sa faceti o stire cu si despre pitzipoance? Pe bune? Daca nu aveti ce scrie mai bine nu mai cautati subiecte despre nimic. Penibil frate, asta ar fi buna de reclama pentru un local dim Amsterdam.

 8. Ma intreb…. publicatia asta nu are un editor? Sau orice „sef” cu niste neuroni functionali pe-acolo, care sa evalueze putin articolele scrise de un practicant inainte de a-l lasa (sau in acest caz de a o lasa) sa le publice pe site. Spun practicant pentru ca inca tind sa cred ca un jurnalist adevarat nu ar lua ca subiect un asa articol. Ca sa nu mai spun de greselile de limbaj plus ca inca nu am gasit in DEX cuvantul „bunaciune”.

  Dar sa fim intelegatori…probabil ca aceasta publicatie incearca sa ajute oamenii cu probleme asa ca au angajat o persoana cu un IQ scazu, careia i-ar fi greu sa isi gaseasca alt loc de munca din cauza retardarii mintale t si au lasat-o sa scrie articole. Toata stima pentru aceasta initiativa sociala si fslicitari editorului care a aprobat acest post. 😉

 9. viitorul romaniei cu R mic asa arata….palid si lipsit de orice vlaga …nu mai zic naturalete ….pustoaice de 18 ani care se cred si arata de 40 ..auzi rupe cluburile:))) rupe mai si tu o carte …

 10. sub orice „cronica”. sper ca apreciati ca am dat click, ca e o chestie „once in a lifetime”, clar nu se va mai intampla! Primiti un, lansat cu zambetul pe buze, GO FU@K YOURSELVES!!!

 11. Minunat! „top bunaciuni”… cu un asemenea articol, nu merita sa citesc acest ziar, ma duce cu gandul la cancan, la subiecte de barfa si stiri complet neimportante. Material pentru o clasa a prostiei.

 12. Interesant, aceasta „stire” aproape ca m-a marcat. Nivelul neuronal atins de cate aceasta postare depaseste limitele oricarei imaginatii. Lasand gluma la o parte (fiind o gluma de stire), nu stiu daca aveti acordul tuturor fetelor pentru pozele postate aici. Sper ca da, altfel ar fi ilegal. Faptul ca citati sursa nu va ajuta la nimic. Eu zic sa stergeti stirea asta pana nu apar procese.
  Inclin sa cred ca nu aveti devreme ce le numiti pitipoance, ceea ce nu cred ca si-ar dori niciuna.

 13. […] Şi v-aş mai poveste, că am multe de spus, dar uite aşa ne luăm cu vorba şi uitam esenţialul. Cum care esenţial, păi ăla în care trebuie să vă spun că topul este făcut de Gazeta de Cluj, iar mie tare îmi miroase a făcătură. Dar vă puteţi delecta cu restul topului aici. […]

 14. Sunt fete care au un profil obijnut de facebook din cate am observat eu INSA pozele sunt luate de pe facebook cum zicea cineva intr-un comm SI II UN ARTICOL DE CACAT ….tot scopul acestui articol si toata expunerea acestor fete este pentru A FACE RECLAMA LA CEL MAI NOU CLUB DIN CLUJ sa mearga cineva sa le vada ….concluzia ca e de KKT articolul 😉

 15. Tu ar trebui sa fii impuscat in cap! Trecand peste articolul care este infect (dar ne-am obisnuit cum se face presa in Romania) sa-ti fie rusine de vorbele la adresa fetelor. Sa spui despre domnisoara de la nr. 13 ca este rotunjoara (cand ea are o greutate normala) a fost cireasa de pe tort. Dumneata realizezi ca sunt doar niste copii in crestere, ca astia sunt anii critici cand vor ajunge sa se iubeasca sau sa se urasca, ca din cauza unor vorbe din astea ajung romancele noastre frumoase sa se infometeze si sa o ia razna? Esti o scursura si sper sa primesti tot ce „meriti”!

 16. Daca puneai poze cu copilul meu in cacatul tau de articol, te cautam si ce ti patzeau pielea si falcile l ar fi facut gelos si pe Grey cu tot cu cele 50 de umbre ale lui. Aviz imbecililor de tati care si vad fetele in poze si care probabil se mandresc, pana in ziua cand vor veni la usa rupte n toate orificiile si cu burtile la gura. Cand zice Occidentul ca suntem un popor de hoti, de prosti si de curve, ce ne mai inflamam?!?! Ete uite c au dreptate…

 17. Inca o dovada ca, moldovencele si oltencele sunt cele mai frumoase dintre romance. PS Italiencele se imbraca si se aranjeaza cu mai mult bun gust, decat romancele.

 18. Nu stiu unde ai invatat sa redactezi un articol, nu stiu cine te-a invatat, dar, draga mea, greselile sunt mult prea mari si prea stupide ca sa iti fie permis sa redactezi ceva.

 19. gretos articol. Du-te si mori. Ia si pitipoancele cu tine. E intr-adevar nemaipomenit sa ai viata de c#va la 18 ani, daca au .. valori in viata: ifon si bemveu . .zau? Au vreun merit pentru asta? Macar nu imi pare rau ca le folosesc asa cum trebuie .. si eu, si altii .. carnita de #la .

 20. Mai, da’ voi numai Balcescu, Avram Iancu, Baritiu si Ghibu stiti? Unde-i Racovita, Sincai, Cosbuc si liceele maghiare. Acolo nu-s bunaciuni? Numai eu stiu vreo 10, care le dau clasa oricand la astea. Si nu-s decat un parlit de clasa a XI-a care se uita (inca) cu jind la viitorul patriei.

 21. Cu exceptia a 4-5 dintre ele pe care le-as fute, in rest vai mama lor. urate si cu celulita de-un deget. Oricum, articolul e maxim. Idiotenie maxima. Asa ca am zis sa compun si un coment pe masura sa :))

 22. chiar daca ar fi scris la modul ironic, articolul asta depaseste penibilul maxim pe care mi-l puteam imagina. si mai trist este faptul ca dupa astfel de articole, aceste fete chiar cred ca sunt asa cum le prezentati in articol.

 23. Preluarea pozelor fara acordul autorului,este ilegala ,conform legii nr.8\1996.Domnisoarele in cauza,sau parintii lor,pentru cele minore,pot intenta o actiune civila impotriva publicatiei si a autorului articolului. Chiar daca,dupa cum se scuza autorul de la inceput,pozele sunt preluate de pe facebook,care este considerat spatiu public,autorul fotografiei ramane cel care a publicat fotografia prima data,iar redistribuirea acesteaia fara voia autorului este ILEGALA.

  • Jurisprudenta Inaltei Curti de Casatie de Casatie si Justitie a spus ca Facebook e spatiu public. Nu putem sa nu respectam totusi sentintele recente ale instantelor supreme care arata cum trebuie interpretate legile tarii. Multumim

   • Cat tupeu pe capul vostru de asa-zisi jurnalisti! Sunteti sub orice limita, si intelectual, si cu bunul-simt, si cu orice alta valoare umana definita vreodata.
    Dar ca sa va raspund logic si nu afectiv (afectiv, v-as inchide sandramaua si v-as face de rusine intr-un spatiu public), sentintele ICCJ se refera la exprimarea unor opinii sau postarea unor imagini (care pot fi rasiste, defaimatoare, pornografice, etc.) si inseamna ca cel care a postat o opinie (sau o imagine) s-a exprimat public si este raspunzator pentru continutul exprimarii.
    Asta NU inseamna ca voi, jurnalistii din canal, aveti voie sa REPRODUCETI o opinie sau o imagine fara acordul autorului. Sunteti intr-o situatie pe cat de jenanta pe atat de ILEGALA si sper sa fiti dati in judecata si sa platiti despagubiri pana va ies fumurile false si eronate de jurnalisti din cap!

  • Jurist pe pula mea. Alt handicapat care se da cunoscator al legilor. Ia citeste coaie termenii si conditiile de la facebook. Ai sa afli ca daca ai publicat o poza, aia e, ti-ai dat acordul sa fie reprodusa cand ti-ai facut cont la zuckerberg.

 24. Dezgustatoare initiativa. Sper ca o buna parte din „bunaciuni” va vor da in judecata pentru folosirea imaginii fara drept. Romancele merita mai mult decat exhibarea asta de prost gust.

 25. Cum sa bagati fete gen Avram Violeta care poarta saraca 2 push-upuri ca sa aiba ce arata si ea putin, si care daca isi ia o pereche de blugi e vai de ea sau alte fete gen mihaela care e cam de 3 ori cat avram violeta si sa ziceti ca sunt bunaciuni sau patricia pati ? CUM ? :))))

 26. Oribile majoritatea,vulgare si machiate excesiv,consumate si obosite deja,parca ar fi de pe centura!…Nu mai au (inafara de nr.15) puritatea si frumusetea curata si suava a fetelor de scoala.Majoritatea zici ca sunt femei de peste 25-27 de ani:)) Gene false,sprancene tatuate,poze cu paharul de vin in mana,decolteuri vulgare,semi-dezbracata una in mijlocul unor retardati in boxeri albi:))…ce mai…varza si jena aproape tot tineretul.Urla de vulg,prostie si incultura noua generatie a bietei Romanii!…

 27. De unde sunteti voi? De la Cluj? Si dupa articolul asta demn de scuipaturile intregii tari, tot o sa mai aveti tupeul sa ne numiti pe noi, regatenii, mitici? Sa ve fie rusine (daca aveti habar ce-i aia!) !

 28. Ionela Filip..daca ai crezut ca o sa dai maarea lovitura cu acest reportaj,ai avut dreptate!!!nu doar ca ai reusit sa te denigrezi pe tine,ca ai mai tras dupa tine si pe toate fetele pe care le-ai inclus in,mai degraba,TOP RUSINICA!!dragele mele,voi sunteti obsedate de like-uri..indiferent din ce cauza le primiti,deci nu cred ca va afecteaza pe vreo una ce s-a scris aici atata timp cat nu vad sa fi lasat vreun comentariu de „felicitare” pentru viitoarea „mare ziarista”!

 29. Asta denota mentalitatea oamenilor din cluj ce au aceasta gazeta reprezentativa. Sa inteleg ca nivelul mediocritatii este uniform in acel oras, corect?

 30. astea bunaciuni ………………

  cine face topul n-a vazut multa pasarixa la vremea lui

  urate, obosite, chinuite, inchipuite, fomiste

  singura cu sanse este 5 daca iese din mcdonalds si se apuca de sala

 31. Nu e niciun secret. Mesajele care încadrează referiri la standarde de frumuseţe sau de „normalitate” creează un impact profund negativ asupra persoanelor care sunt ţinta acestui discurs. Sentimentul de respingere, de excludere din grup perceput din aceste tipuri de mesaje poate conduce la izolare, depresie sau sinucidere….

 32. Ce de cacat e articolul. Fain viitor are Romania. Si daca alea sunt „bunaciunile”, care trebuie sa stie sa manevreze „bilele” si care doar daca fumeaza cu doua degete si scot limba sunt cool, atunci eu ma fac GAY.

 33. doamne ce de puta faina e in tara asta!
  dar nu aste kopkile de diverse categorii, care kopkile nu stiu exact ele ce e cu ele, si in consecinta, vor avea „casatoreli” „fericite” si divorturi pline de lacrimi „de fericire”.
  altele.
  trezirea maimutoilor, spre niscaiva suflet, ca carnea tanara expira repede.

 34. Mai ce poze sunt Acestea Miam Pierdut Timpul cu Saitul Vostru de 2 Bani daca Tot sunt Majore isi Puteau face Poze sa se vada ce Sani are Fiecare si in Tanga sau Fara dar sa se Epileze la Zona intima ca asa este Frumos si igienic ca Stiu pe Multe Fete Majore care nu le deranjeaza ca Au Fost la Padurea Neagra si cred ca Siau zis a ca nu se Vede dar cand imi arata Mie vreo una ce Padure Neagra are si cheful de P…a sa F…t imi trecea este ceva Gretos sa Ai Padurea Neagra la Zona intima Mergeti in Bae si va Dezbracati si uitativa in Oglinda sa vedeti ce Aveti la Zona Intima cred ca cine are ia Crescut si Maimute Acolo in Jungla Lor pe Mine Ma Apuca Greata sa stiu ca Am Padurea Neagra la Zona intima Aceasta este Valabila pentru Cei care inca se pot F…e sau face Sex deci de la 18 Ani Pana la 59 Ani se Pot Epila ca Deranjeaza cat sunt de Flocosi la Zona Intima Fiecare decide in Dreptul Lui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here