Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii DIICOT Suceava, au efectuat joi 18 percheziții în județele Suceava, Bistrița-Năsăud și Neamț, într-un dosar ce vizează infracțiuni de trafic de droguri de risc și mare risc, precum și operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, desfășurate fără autorizație.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, ancheta se concentrează pe mai multe persoane din municipiul Vatra Dornei, județul Suceava, care în perioada 2023-2024 ar fi achiziționat droguri de risc și mare risc din județele Bistrița-Năsăud și Cluj, pe care ulterior le-ar fi comercializat în municipiu. „De asemenea, s-a stabilit că aceștia ar fi deținut și vândut în mod repetat canabis, 2-MMC și 3-CMC (cunoscut sub denumirea de cristal), fiind documentate 17 astfel de tranzacții”, precizează IPJ.

În urma perchezițiilor, au fost emise 23 de mandate de aducere. Audierile se vor desfășura la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.