Echipa Transilvania Business a produs un album de excepție ”Cluj – Photos & Memories”. Albumul ilustrează atmosfera minunatului oraș de pe Someș cu tradiția lui universitară, istoria și memoria patrimonială, noile hub-uri culturale, industria IT, festivaluri-reper, efervescența investițională și, în general, viziunea comunitară unică în peisajul urban românesc.

Clujul e o școală. Școala Transilvaniei. De multe ori și de-a lungul veacurilor, o școală a României. E o carte. E o bibliotecă. Până să fie epoca și mirajul IT, Clujul a investit în școli – în universități – în biblioteci. Clădiri monument și profesori. Dascăli. Creatori de personalități.

Cluj – Foto & Memories este o invitație în șase limbi pentru cei pe care vi-i doriți prieteni ai Clujului. Să vină să-l descopere, să revină pentru a face parte dintr-o legendă ce prinde aripi transilvane aici în România. La Cluj.

Albumul este editat în condiții (foto)grafice deosebite și detalii în șase limbi – română, maghiară, germană, engleză, franceză, italiană.

Promo video:Preț / exemplar – 120 lei. Un cadou minunat de Crăciun pentru cei care iubesc Clujul!

Albumul este disponibil la comandă!
📧 marius.morar@transilvaniabusiness.ro
📱 0755044849
☎️ 0265215613LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here