Trei copii instituționalizați, care au fugit de la Centrul de Plasament Lipova, au fost găsiți în gara municipiului Arad, printre aceștia fiind unul care avea asupra sa substanțe suspectate a fi droguri de risc.

Potrivit informațiilor furnizate de Agerpres.ro, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timișoara au reușit să îi localizeze pe cei trei minori în Gara Centrală din Arad. Echipajul de jandarmi, aflat în patrulare în municipiu, a observat trei copii singuri care prezentau un comportament suspect.

Conform comunicatului emis de jandarmi, atenția le-a fost atrasă de comportamentul neobișnuit al acestor tineri. După identificare, s-a constatat că aceștia evadaseră din instituția de protecție socială. În timpul verificărilor, conform procedurilor legale, jandarmii au descoperit asupra unuia dintre copii substanțe suspectate a fi interzise, mai exact, materie vegetală de culoare verde-olive depozitată în foi de aluminiu.

Echipajul jandarmeriei a contactat imediat Centrul de Plasament Lipova, întocmind în același timp actele necesare pentru sesizarea autorităților în privința încălcării legii referitoare la traficul și consumul ilegal de droguri. Dosarul a fost apoi predat polițiștilor din Arad pentru continuarea investigațiilor, în timp ce copiii au fost preluați de către reprezentanții Centrului, însoțiți de un asistent social și un psiholog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.