Trei oameni au fost reținuți de DIICOT Cluj, ei fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație. Unul dintre ei este urmărit penal și pentru trafic de droguri de risc și deținere fără drept în scopul propriului consum de droguri de risc

Aceștia au vândut consumatorilor, unii minori, diverse cantități de droguri în județele Cluj și Maramureș, cu suma de 100 de lei un gram. Au fost puse în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară și au fost ridicate diferite cantități de canabis și amfetamină, alături de grindere, cântare electrice și alte obiecte.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a fost sesizat , cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile. La această acțiune au fost implicați: Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, Serviciile de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, Sălaj și Bistrița Năsăud, alături de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj și lucrători ai Direcției Regionale Vamale Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.