După ce Tribunalul București a respins cererea de arestare preventivă medicului Mihai Lucan, dar ulterior judecătoarea Adina Radu de la Curtea de Apel București a dat o mică satisfacție DIICOT plasându-l pe Lucan în arest la domiciliu, iată că nici măcar această măsură dispusă în urmă cu trei săptămâni nu se mai impune. Lucru constatat de judecătoarea Daniela Toader de la Tribunalul București.

Astfel, după decizia judecătoarei Adina Radu de la CAB, medicul Mihai Lucan a formulat cerere de înlocuire a acestei măsuri preventive cu cea a controlului judiciar. Iar cererea a fost admisă în urmă cu câteva zile, mai exact în 1 martie 2018, de judecătoarea Daniela Toader de la TMB, scrie luju.ro.

In baza art. 242 alin. 2 C.p.p. admite cererea formulata de inculpatul Lucan Mihai, de inlocuire a masurii preventive a arestului la domiciliu cu masura preventiva a controlului judiciar.

In baza art. 242 alin. 2 C.p.p. cu referire la art. 211 si urm. C.p.p. inlocuieste masura arestului la domiciliu a inculpatului Lucan Mihai cu masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 zile, incepand cu data ramanerii definitive a prezentei incheieri”.

Decizia definitivă privind înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar va fi luată de Curtea de Apel București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here