Suporterii U Cluj se simt jigniți de o animație difuzată pe TVR, în 4 septembrie, la ora 15.00. În desenul prezentat, apare Piața Unirii și o cabină telefonică, pe care scrie ”M.ie U!” și ”P..a!”.Peluza Șepcile Roșii au lansat un protest.

„La ora 15:00 pe TVR este obișnuita emisiune în limba maghiară.Nimic neobișnuit, nimic de obiectat. Se difuzează animația Mátyas, Mátyas – regizor Felmeri Cecilia. Nimic neobișnuit, dar avem de obiectat!Nimic neobișnuit pentru că suntem obișnuiți cu incompetența presei, televiziunilor în general, celei naționale în special. De ce obiectăm? Suntem revoltați și ne vine să facem multe, obiectăm zicem elegant, ca să nu depășim limitele academice. Păi mă oameni buni, noi nu știm cum să reacționăm, când în miezul zilei, pe televiziunea națională, Universitatea este înjurată.Așteptăm sugestii din partea voastră, în comentarii și în egală măsură, suntem interesați de o poziție oficială din partea Televiziunii Naționale în ceea ce privește această întâmplare”, au scris cei de la Peluza Șepcile Roșii.

Suporterii își apără echipa și nu doresc ca cineva să îi terfelească imaginea.

Citește și: Un fost șef al BCCO s-a urcat beat și drogat la volan, a ucis o femeie, a rănit o alta și a lovit cinci mașini

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.