Astăzi, Tasnadi Szilard (UDMR) a fost numit oficial de Guvernul României în funcția de Prefect al Clujului.

Noul prefect al județului Cluj va fi Tasnadi Szilard de la UDMR, iar subprefecții vor fi Irina Munteanu (PNL) și Camelia Sălcudean (PLUS).

„Guvernul a numit în ședința de miercuri și patru prefecți propuși de UDMR. Organizațiile județene ale Uniunii au decis pe parcursul săptămânilor trecute, pe cine vor fi propune în funcțiile de prefect și subprefect în județe. Ca rezultat al înțelegerilor din coaliție, nominalizărilor și numirilor de astăzi, UDMR va avea prefecți în următoarele județe: Arad- Tóth Csaba, Cluj – Tasnádi István Szilárd, Satu Mare –Altfatter Tamás-Ferenc își continuă activitatea ca prefect, Sălaj – Dari Tamás”, a anunțat UDMR.

2 COMENTARII

  1. Tișulică să vorbească in numele lui ,nu vorbească in numele clujenilor și se burzuluiască ,nu-l ia in seamă nimeni că doar gura-i de el ca și demisia la care a renuntzat ,să se bucure că-i ardelean băiatul și nu săcui ,altfel se intzelegeau prin semne .

  2. Oare ce experiență în politică, management administrativ etc. poate avea un om de 29 de ani? Poate obediența față de patronul de la Budapesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here