Banul dezumanizează, dar gestul făcut de acest individ a șocat o lume întreagă.

Un bărbat a ţinut cadavrul mumificat al mamei sale într-un subsol timp de mai bine de un an şi pentru a primi în continuare pensia acesteia, a comunicat poliţia din Austria, citată de BBC.

Femeia de 89 de ani ar fi murit din cauze naturale în iunie anul trecut. Fiul ei, în vârstă de 66 de ani, i-ar fi dus trupul în pivniţă şi l-ar fi lăsat acolo, acoperindu-l cu gheaţă pentru a masca mirosul, arată probele de la dosar.

Poliţia suspectează că în tot acest timp, bărbatul a primit ilegal aproximativ 50.000 de euro (42.000 de lire sterline), echivalentul pensiei la care femeia ar fi avut dreptul în continuare.

Frauda a ieşit la iveală după ce un poştaş nou a cerut să o vadă pe bătrână şi ar fi fost refuzat, potrivit poliţiei. Autorităţile au început cercetările şi au descoperit fapta îngrozitoare.

Poliţia a declarat pentru postul public de radio că în urma anchetei s-a aflat că suspectul şi-a acoperit mama cu nisip pentru pisici şi că şi-a recunoscut fapta.

Bărbatul nu avea alte venituri în afară de pensia mamei şi a mărturisit că dacă ar fi declarat decesul, nu ar fi avut bani nici pentru înmormântare, nici pentru întreţinerea casei.

Pentru a evita vizita fratelui lui, el i-ar fi spus acestuia că mama lor era la un spital pentru îngrijiri şi că era într-o stare aşa de proastă, încât nici nu l-ar fi recunoscut, a mai comunicat poliţia.


sursa: adevarul.ro

Citește și: Uluitor ce a reușit să captureze un bărbat! – „este o senzație unică”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.