Un bărbat de 38 de ani, dat în urmărire națională și internațională încă din anul 2012, a fost prins recent pe teritoriul Ungariei. Acesta a făcut trafic de droguri în Cluj-Napoca.

Pe numele bărbatului, Tribunalul Covasna a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru „săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată, trafic de droguri și lovire sau alte violențe, fiind condamnat la 13 ani și 6 luni de închisoare”.

Suspectul a transportat, în perioada 5 – 6 iunie 2007, din minicipiul Miercurea Ciuc, până în municipiul Cluj-Napoca, 217 comprimate de ecstasy și amfetamină.

Totodată, la data de 7 noiembrie 2009, împreună cu un bărbat, a lovit o persoană, cauzându-i leziuni corporale ce au necesitat, pentru vindecare, 12 – 14 zile de îngrijiri medicale.

„De asemenea, în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012, împreună cu alte două persoane, folosind nume și calități mincinoase, ordine de plată tipizate completate cu date false și alte mijloace frauduloase, ar fi indus în eroare mai multe societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de 262.253 de lei”, a transmis IGPR.

Citește și:Atac direct USR asupra AUR Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.