O crimă pasională a fost comisă în noaptea de sâmbătă spre duminică, 12 mai, într-o comună din judeţul Vâlcea. Un bărbat de 32 de ani şi-a înjunghiat iubita cu mult mai în vârstă decât el, de 72 de ani, în urma unui scandal care ar fi avut ca motiv gelozia. Femeia bănuia că este înşelată de partenerul de viaţă, scrie adevarul.ro.

O femeie de 72 de ani a fost omorâtă de concubinul mai tânăr cu 40 de ani. Femeia îl bănuia că o înşală cu o iubită mai tânără, este ipoteza principală a investigatorilor. 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Lăpuşata, judeţul Vâlcea, au fost alertaţi în dimineaţa zilei de duminică, 12 mai, de un vecin al criminalului. Tânărul de 32 de ani i-ar fi spus că şi-a înjunghiat iubita. La faţa locului, poliţiştii au fost descoperit cadavrul unei femei de 72 ani. La scurt timp, l-au reţinut şi pe suspect, chiar în casa iubitei. 

„La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea a fost constituită o echipă de specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic pentru efectuarea cercetării la faţa locului, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Cătălin Udrea. Din primele cercetări reiese că incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool.

„În fapt, bărbatul de 32 de ani, din comuna Ladeşti, ar fi pătruns în interiorul locuinţei concubinei sale de 72 de ani, tot din comuna Lădeşti, iar pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri acesta i-ar fi aplicat lovituri în zona pieptului cu un obiect tăietor-înţepător, care i-au cauzat răni incompatibile cu viaţa”, a mai spus reprezentantul Poliţiei Vâlcea. 

Pe numele bărbatului suspect a fost întocmit un dosar penal pentru omor, în care se efectuează cercetări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here