Un bătrân de 70 de ani este acuzat de o crimă atroce. El a ucis o persoană de 50 de ani, fără domiciliu, a decapitat victima și i-a aruncat capul într-un wc. Crima a avut loc în comuna Slătioara.

Potrivit unor surse agerpres.ro, victima nu avea locuinţă şi se adăpostea în clădirea fostelor băi comunale din Slătioara. De asemenea, realitateaoltului.ro scrie că după ce a fost decapitat, autorul crimei a aruncat capul victimei într-un EC, iar antebrațul drept într-o grădină. Criminalul, care este tot un om al străzii, și-ar fi recunoscut fapta.

Totul s-ar fi întâmplat în spatele unui magazin, iar cele care ar fi denunțat crima la Poliție ar fi vânzătoarele, care au fost informate despre ce s-a întâmplat de un prieten al victimei și agresorului.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudiu Şerban, au fost identificaţi atât bărbatul decedat, în vârstă de 50 de ani, din Slătioara, cât şi presupusul autor al faptei.

„La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 14:25, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că în spatele unei societăţi comerciale din comuna Slătioara, judeţul Olt, se află o persoană decedată, care prezintă urme de violenţă. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Găneasa, care a identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. În cauză, a fost anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi dispunerea măsurilor legale”, a spus Claudiu Şerban.

După investigaţiile efectuate de o echipă de cercetare complexă, anchetatorii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Slătioara, aflat în prezent în custodia poliţiştilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.