Medicii nu l-au mai putut salva pe cântăreţul de muzică populară Gicu Giurcă. el s-a spânzurat vineri, în timpul unui apel video cu soţia lui. Cei doi se pregăteau să divorţeze.

Suicidul a avut loc în grădina tatălui său de la Iezureni, județul Gorj, conform realitatea.net. Bărbatul a fost descoperit spânzurat de vecini. Oamenii au reușit să-i scoată funia din jurul gâtului și au chemat ambulanța.

Cântărețul a fost resuscitat la fața locului de echipajul medical și a fost transportat la spital, unde a fost internat în stare gravă, fiind intubat. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, duminică, bărbatul în vârstă de 42 de ani, a murit.

Înainte de teribilul gest Gică Giurcă a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care le cere iertare celor cărora le-a greșit. 

 „Vreau să vă cer scuze la toți care l-am greșit cu vorba sau cu fapta”, a scris Gică Giurcă.

Cei care îl cunosc spun că sunt șocați de gestul său, Gică Ciurcă fiind un artist îndrăgit și foarte apreciat, iar cu doar câteva zile înainte de gestul sinucigaș a cântat la un eveniment. 

Se pare că bărbatul nu a putut trece peste faptul că soția lui hotărâse să se despartă de el și să ia cu ea și cele două fete pe care le aveau împreună, de care Gică Giurcă era foarte atașat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.