Bărbatul, cu un comportament agresiv, a încercat să intre într-un local de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca, duminică noaptea, cu un obiect contondent asupra sa, dar a fost oprit de agenții de pază. Ulterior, joi, 8 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au decis reținerea acestuia, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunile de distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.

După ce a evitat cercetările, pe numele său s-a emis un mandat de aducere, fiind identificat la data de 8 februarie de către polițiștii de frontieră în timp ce încerca să părăsească România prin Vama Petea, județul Satu-Mare. Se presupune că în noaptea de 28/29 ianuarie, individul a încercat să intre în localul de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca cu un obiect contondent, demonstrând un comportament agresiv, dar a fost împiedicat de personalul de pază. Nemulțumit că nu i s-a permis accesul, s-a manifestat violent și a distrus geamul localului, apoi a părăsit zona.

Investigațiile au început pe 29 ianuarie, când reprezentantul localului a raportat incidentul la sediul Secției 6 Poliție Cluj-Napoca. Pe baza probelor adunate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și apoi prezentat în fața instanței, care a decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii au beneficiat de sprijinul colegilor din Poliția de Frontieră și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale în derularea operațiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.