Un barbat i-a dat foc sotiei sale in timpul unui scandal. Barbatul si sotia lui s-au luat la cearta si discutiile au devenit atat de intense incat el si-a iesit din fire. A luat o substanta inflamabila si a aruncat-o pe sotia lui. Fara sa stea pe ganduri, i-a dat foc. Cand si-a dat seama ce a facut, in secundele urmatoare, Victor Bene a incercat sa stinga focul. Acesta si-a folosit mainile goale ca sa isi stinga sotia aflata in flacari. Femeia a ajuns de urgenta la spital cu arsuri pe fata si pe corp. Procurorii l-au arestat pe barbat pentru 30 de zile.

”Din constatarile preliminare intocmite de catre I.M.L.-Cluj –Napoca,victima prezinta leziuni traumatice care pot data din 09.04. 2018 si s-au putut produce prin contactul direct al corpului cu o flacara.

Leziunile traumatice pot necesita 15-17 zile de ingrijiri medicale,daca nu survin complicatii,pana la ora examinarii acesteia acestea nepunand in primejdie viata victimei. La data de 13 04 2018 ,s-a pus in miscare actiunea penala impotriva inculpatului Bene Victor pentru savarsirea tentativei la infractiunea de omor ”, susțin procurorii, informeaza ciao.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here