ciocan tribunal

Procurorii clujeni au deschis dosar penal după ce o persoană a plecat din carantina în care fusese plasată de către Direcţia de Sănătate Publică, şi-a părăsit locuinţa şi a mers la o înmormântare într-o localitate învecinată. Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că a fost începută urmărirea penală in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„În data de 13 octombrie 2020, în dosarul penal cu nr. 5621/P/2020 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 1 C.pen., constând în aceea că, în contextul stării de alertă şi a măsurilor de prevenire sau combatere a bolii infectocontagioase SARS-COV-2, luate la nivel naţional, la data de 5 octombrie 2020, o persoană faţă de care s-a dispus plasarea în carantină, a încălcat interdicţia dispusă de Direcţia de Sănătate Publică, părăsind locuinţa şi participând la o înmormântare într-o localitate învecinată”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

1 COMENTARIU

  1. E nebunie curată, dar asta se și urmărește de fapt: alienarea oamenilor prin aceste măsuri abuzive și neconstituționale. Distrugem societatea pentru o banală gripă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here