Sursa foto: Facebook

Deputatul clujean Radu Molnar (USR) continuă atacurile la actuala coaliție de guvernare, precizând că Guvernul condus de Nicolae Ciucă profită serios de pe urma inflației.

Parlamentarul susține că devalorizarea monedei naționale este o consecință a măsurilor guvernamentale și diferă, în funcție de capacitatea guvernelor de a o ține în frâu.

„La finele anului trecut 12 state din UE aveau inflaţia mai mică de 10%, în timp ce la noi a ajuns la 16,4%. Asta plasează România în plutonul restrâns al ţărilor cu inflaţie mare. Dar de ce să oprească guvernul României valul de scumpiri, dacă numai creșterile din energie au adus statului un plus de 10 miliarde de lei? Și să nu vă închipuiți că surplusul se investește în sprijinirea populației, în exploatarea gazelor de la Marea Neagră sau în dezvoltarea României! Din cele 10 miliarde statul a plătit ca ajutoare de încălzire doar 2 miliarde de lei. Restul sunt prin buzunarele slugilor de partid, în pensii speciale şi cu salariile celor numiţi în funcţii călduţe”, a spus Radu Molnar.

În încheierea mesajului său dur la adresa Guvernului, deputatul clujean dă de pământ cu Executivul, precizând că inflația ridicată arată clar eșecul miniștrilor de sub aripa lui Ciucă privind coordonarea politicilor economice.
„(…) Dar totodată arată și lipsa de respect a PNL și PSD față de români. Pentru că nu au nicio problemă să profite de pe urma noastră, în momente dificile. Astăzi România este considerată „cea mai riscantă” ţară pentru investiţii din toate ţările Uniunii Europene, dar titlul neoficial pe care îl merităm, este de cea mai coruptă țară a uniunii”, a conchis Radu Molnar.

Citește și: Fost consilier local vrea să construiască un cartier de case lângă Cluj Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.