Daniela Tobă, fost purtător de cuvânt al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), a vorbit recent pe pagina sa de socializare despre cum luna aceasta i-a scăzut pensia și a încasat mai puțini bani, dar factura la gaze aproape s-a dublat. Aceasta îl acuză pe premierul Nicolae Ciucă de toate aceste lucruri.

„Mi-a intrat pensia. La 7 seara. Scăzută cu 134 de lei. Zilele trecute mi-a venit factura la gaz. Crescută cu mai bine de o treime faţă de anul trecut. Am fost şi la cumpărături. aproape 300 de lei pe două lulele şi trei surcele pe fundul coşului.Ştii de ce te înjur pe tine şi doar pe tine, Ciucă? De ce nu înjur acum şi partidul unde te tîrăşti în patru labe, salivînd şi lingînd hulpav cururi băşinoase de politicieni? Fiindcă ai fost militar, bă. Ai fost comandat, bă. Ai fost purtător de uniformă, bă. Şi nu numai că ţi-ai lăsat camarazii în urmă, bă, dar le-ai mai şi tras scuipaţi în faţă.

În armiile adevărate, un individ ca tine e numit trădător, bă. Militarii tăi, bă, sînt singurii din ţara asta arşi la venituri de cînd securiştii şi politicienii te-au cocoţat în fruntea guvernului, în jilţul unde te ghemuieşti obedient şi-ţi lingi căcărezele alea de iepure cu pretenţii de coaie, în uniforma pe care ai terfelit-o şi mînjit-o. N-am cum să-ţi spun să-ţi fie ruşine, bă. Că n-ai.”, afirmă pe Facebook fostul purtător de cuvânt al STS, Daniela Tobă.

Citește și: Clujul a intrat în scenariul roșu, cu incidența COVID de 3,44 la mie

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here