Un om de afaceri iranian încearcă strămutarea procesului aflat pe rolul Judecătoriei Bistrița, însă Curtea de Apel Cluj i-a respins acestuia cererea în luna ianuarie a acestui an pe motiv că cererea este nefondată.

Mahreb Asgari, în vârstă de 52 de ani este acuzat că și-a șantajat soția și nu ar fi respectat hotărârile judecătorești. Soția iranianului este Gabriela Elena Asgari, medic la Spitalul Județean Bistrița-Năsăud. În 2016, Gabriela Elena Asgari a înaintat acțiunea de divorț, iar anul trecut instanța i-a admis acesteia cererea:

”Admite, în parte, acţiunea civilă având ca obiect „divorţ”, formulată de reclamanta A. E.-G., în contradictoriu cu pârâtul A. M. şi, în consecinţă: Declară desfăcută căsătoria încheiată între părţi la data de 26 octombrie 2014 şi înregistrată la Primăria Bistriţa, sub nr. 575/2014, din culpa ambilor soţi. Dispune ca reclamanta să revină la numele avut înainte de căsătorie, acela de „G.”. Respinge ca neîntemeiată cererea reclamantei de a reveni la numele de „M.””, se arată în soluția pe scurt.

Tot în 2016, doamna Asgari a cerut instanţei un ordin de protecţie împotriva soţului, în condiţiile în care certurile dintre ea şi soţul ei se înteţiseră şi deveniseră tot mai aprinse. Conform deciziei instanţei, Mahreb Asgari a fost obligat să plece din căminul conjugal, iar timp de 6 luni nu avea voie să se apropie de soţia sa la o distanţă mai mică de 20 m, dar nici să intre în contact cu aceasta, inclusiv telefonic. Ceea ce, se pare, nu s-a şi întâmplat.

Ca urmare a acestui fapt, în august 2016, poliţiştii bistriţeni au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 52 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti, fapte comise în perioada aprilie-august 2016 în dauna soţiei sale, o bistriţeancă, de 49 de ani, informa la acea vreme IPJ BN, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here