Un medic a fost alergat și amenințat cu moartea de familia unei gravide la Maternitatea Botoșani. Asistenta din sala de nașteri a sunat la 112, iar medicul, extrem de panicat, s-a baricadat într-o sală de nașteri.

O gravidă de 18 ani, cu sarcină la termen, a ajuns la spitalul din Dorohoi, de unde medicii au transferat-o la maternitatea din Botoşani pentru ca bebeluşul să fie adus pe lume prin cezariană.

Tânăra a ajuns cu ambulanţa la maternitatea din Botoşani şi a fost dusă la camera pentru Urgenţe de la spital. Acolo, a fost chemat un medic de gardă care a venit să o consulte şi a cerut mai multe analize.

În timpul consultației, în cameră au dat buzna mai multe rude ale gravidei care au început să facă scandal şi să îi ceară medicului de gardă să o opereze pe pacientă imediat.

„La un moment dat, bărbatul i-a spus medicului să îi facă cezariană imediat pacientei, că dacă nu, îi ia gâtul. Medicul a reuşit să fugă în agitaţia creată şi s-a baricadat în sala de naşteri, de la etajul 1. Era extrem de panicat. Asistenta din sala de naşteri a sunat la 112, pentru a cere ajutor”, a relatat un cadru medical din spital.

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi jandarmi care au reuşit să aplaneze conflictul şi i-au calmat pe scandalagii.

Gravida a fost dusă în sala de naşteri, a fost operată și a născut o fetiţă perfect sănătoasă.

Citește și: Cikautxo RO, companie spaniolă ce deține o fabrică în Câmpia Turzii, în război cu Finanțele Publice Cluj 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.