Parlamentarul clujean de la AUR, Alin Coleșa, a anunțat pe pagina sa de Facebook că se vor organiza mai multe proteste împotriva privatizării Romsilva.

„Protest împotriva exploatării lemnului neetice, iresponsabile și ilegale realizată de companiile austriece! Aceste companii vor cumpăra și pădurile pe care mai deține statul român prin Romsilva”, a scris deputatul clujean.

Alin Coleșa a precizat că duminică, 15 ianuarie, la Sebeș, județul Alba, va avea loc protest la porțile firmei Holzindustrie Schweighofer. Tot duminică, de la ora 14:00, în Suceava, Rădăuți, sunt așteptați sute de oameni să protesteze împotriva firmei austriece.

„Stop mafiei lemnului din România”, a conchis deputatul clujean, Alin Coleșa.

Citește și: Centrul de Neurochirurgie este singurul proiect din sectorul medical din Cluj aprobat pentru finanțare prin PNRR

2 COMENTARII

  1. Înainte să se dea cu bota-n baltă să amintim:
    1. România este printre primele zece țări din lume la procentul de suprafață împădurită.
    2. România este printre primii 20 de importatori de bușteni din lume! Uni dintre cei mai mari exportatori de bușteni din Europa sînt Germania și Austria.
    Nădăjduiesc ca parlamentarul AUR să afle acestea și, dacă e cu sufletul curat, să se ocupe de lucruri adevărate.
    Treaba seamănă cu ate furtuni într-un paar cu apă: clauzele ascunse ale Tratatului de la Trianon după 100 de ani (uitînd să se spună că actualele granițe au fost puse de Tratatul de la Paris, 1946) sau vai! ne-am vîndut bogățiile subsolului (nu se pot vinde după Constituție doar concesiona).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here